Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent, ha egy csaj azt mondta nekem, hogy velem akar aludni?
Figyelt kérdés
Egyik este msn-eztem egyik lány osztálytársammal és olyat írt, hogy szeretne velem összebújva aludni. Én is lány vagyok..kicsit meglepődtem, hogy mi ez. Őszintén kérdezem, hogy szerintetek ez nem fura? Mert azért eléggé ledöbbentem2010. dec. 19. 22:45
11/18 anonim válasza:
Szerintem vállald be, mert nagyon nehéz leszbikus barátnőt találni!!!
Egyébként egyáltalán nem jelenti azt, hogy leszbikus...Bár elég valószínű...
12/18 anonim válasza:
lehet, hogy mélyebb érzelmeket táplál irántad. vagyis homoszexuális. de ezt itt neked pontosan senki nem fogja tudni megmondani mit is akar a lány tőled.
13/18 anonim válasza:
Mér nem kérdeztél rá, h ,,te leszbi vagy, vagy ez honnan jött?"
14/18 anonim válasza:
lehet, hogy csak szeret
normálisan, nem úgy
15/18 anonim válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:59
Neki van igaza, tényleg nagyon nehéz találni.. én is ezzel szenvedek :(
16/18 anonim válasza:
manapság már az a divat hogy fajtalankodjatok:) nincs ebbe meglepő de hogy minden kis nyomi őket pártolja...ˇ^ gratula... am bolond a csaj:D
17/18 anonim válasza:
Vagy ferde hajlamú,vagy mélységesen infantilis.
18/18 anonim válasza:
De, fura. Én is meglepődnék, és arra gondolnék, hogy lezbikus hajlamai vannak.
De én le vagyok maradva, fene tudja ma már mi a "divat"... Oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!