Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ronda vagyok akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok akkor a prosti az egyedüli megoldás?

Figyelt kérdés
Marokmarcsát leszámítva. Ja, és azt nem mondjátok, hogy keressek külsőleg hozzám illő lányt, mert nem fogom olyannal csinálni, aki ronda.
2010. dec. 19. 18:26
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Igazából sok lány tetszett már... Nincsen konkrét "esetem". Ha meglátok valakit, akkor vagy megtetszik, vagy nem. Ez az, amit nem tudok vezérelni.
2010. dec. 19. 19:06
 22/33 anonim ***** válasza:
És eddig milyenek tetszettek meg?
2010. dec. 19. 19:09
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha te nem fekszel le olyannal aki ronda, miért várnád el hogy veled lefeküdjenek?
2010. dec. 19. 19:09
 24/33 A kérdező kommentje:

77%: Hogy írjam le a külsejüket? :D

73%: Talán olvass vissza...

"A kérdező kommentje:

Nem hibáztatom a lányokat, hogy nem akarnak velem összejönni, hiszen én sem akarnék olyannal, akit nem találok vonzónak. Viszont a nemi vágy sajnos bennem is megvan. :/

"

2010. dec. 19. 19:11
 25/33 anonim ***** válasza:

"Vezérelni" senki nem tudja igazán...

Ez nem jelenti azt, hogy te ne találnál olyat, akivel egymásra találnátok...

2010. dec. 19. 19:11
 26/33 anonim ***** válasza:
Hát mittudomén, kövérek, soványak, teltkarcsúak, hosszú hajúak, vörösek, szőkék, zöldszeműek kékszeműek, válogass :D
2010. dec. 19. 19:24
 27/33 A kérdező kommentje:
Testalkatot tekintve vékonyak voltak. A hosszú haj tetszik, de igazából mindegy, hogy sötét vagy szőke... A szemszín sem számít. Igazából mindig az arcukban fogott meg valami.
2010. dec. 19. 19:31
 28/33 anonim ***** válasza:

Én pl. a nagy, magas (190+) macis alkatú férfiakat szeretem :) Főleg a 40 év körülieket, akiknek már nem olyan sima az arcuk, hanem látszik rajta, hogy érettebb. A barna haj meg a gyengém, imádom.

Életem nagy szerelmének fekete a haja és kék a szeme, elképesztően néz ki. Ő is 190 cm asszem és medvealakú :):):) Best of :):)

2010. dec. 19. 19:34
 29/33 Foorty ***** válasza:
70%

Az arcukban fogott meg valami, de azért a testalkat volt az egyetlen nem változó dolog. Csak én találom ezt furának?

Ja és több önbizalommal talán többre mennél, elvégre nem minden a kinézet (76%-ban az), szal hajrá!

2010. dec. 19. 19:35
 30/33 A kérdező kommentje:
Furának lehet, hogy fura.
2010. dec. 19. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!