Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ronda vagyok akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok akkor a prosti az egyedüli megoldás?

Figyelt kérdés
Marokmarcsát leszámítva. Ja, és azt nem mondjátok, hogy keressek külsőleg hozzám illő lányt, mert nem fogom olyannal csinálni, aki ronda.
2010. dec. 19. 18:26
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatom a lányokat, hogy nem akarnak velem összejönni, hiszen én sem akarnék olyannal, akit nem találok vonzónak. Viszont a nemi vágy sajnos bennem is megvan. :/
2010. dec. 19. 18:38
 12/33 anonim válasza:
100%
attól, hogy nem vagy helyes, még lehetsz normális, és akkor nincs semmi veszve, én is jártam olyan sráccal, akit kezdetben csúnyának tartottam, de mint barátok találkozgattunk és beleszerettem, két évig tartott...
2010. dec. 19. 18:39
 13/33 anonim ***** válasza:
Pedig ezt egyszer el kell dönteni...
2010. dec. 19. 18:43
 14/33 A kérdező kommentje:
Mit kell eldönteni?
2010. dec. 19. 18:43
 15/33 anonim ***** válasza:
Tudnod kell megválasztani, hogy kihez vonzódsz...
2010. dec. 19. 18:50
 16/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet meghatározni, hogy ki kihez vonzódik. Szóval hiába van az embernek ideálja, aki után megfordul, összefut a nyál a szájában és kellemes gondolatokat ébreszt, akkor is lesz olyan, aki szöges ellentéte a szőke hercegnek és mégis ő a tökéletes :)

Én is jártam már így. Imádom a sötét barna hajú és barna szemű embereket, erre odajött hozzám egy szőke kékszemű magas, kigyúrt srác és levett a lábamról.

2010. dec. 19. 18:52
 17/33 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Nekem azért van egy körülírható típus, amelyik a "gyengém". Ez igaz alkatra, arcra is, belső tulajdonságra is, de én is találkoztam olyannal, aki tetszett, pedig nem tartozott oda.

Szerintem az azért gond, ha semmi fogalma nincs arról, hogy mi is tetszik neki.

Lehet, hogy még túl fiatal?

2010. dec. 19. 18:59
 18/33 anonim ***** válasza:

Hát passzolom, de szerintem nem feltétlenül baj ez, hogy nem tudja mi kell neki, majd rátalál :)

Fenébe, eszembe jutott a szőke férfi :D Félisten :D Most sóvároghatok :D

2010. dec. 19. 19:00
 19/33 A kérdező kommentje:
Már többször is "rátaláltam" arra a lányra (illetve lányokra) aki mind külsőleg mind belsőleg tökéletes volt... Mondanom sem kell, fordítva nem volt igaz a helyzet.
2010. dec. 19. 19:02
 20/33 anonim ***** válasza:
És milyen lányok tetszenek külsőleg?
2010. dec. 19. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!