Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az a lyuk amit nagyujj és mutatóujjal formáznak és neked mutatják, egyáltalán miért mutatják ezt?
Annyit tudok kb., hogy nem szabad belenézni...
Már rég nem vagyok tini, de a korosztályomban is ezt csinálják.
Na most megsúgom,hogy ez a felnőttek világában terjedt el..a gyerekek a felnőttektől vették mielőtt ok nélkül rágalmazol "kedves" kérdező:)
a férfiak általában ezzel mutatják ki,ha egy nőnek mutatják,hogy tetszik nekik..
rég nem vagy tini?!
Ha már NEM vagy TINI..talán el kéne gondolkoznod miket írsz le..
ma 13:22 Én nem így vettem észre...fiatalabbaknál (14-15) láttam ezt a mozdulatot eleinte, de most már "felnőtt" férfiak is használják. És akkor sem tartom normális embernek azt, akinek ez szórakozás, hogy ezt mutogatja. Odafigyelek rá miket írok, nem véletelenül írtam amit írtam, nem kell "vicceseket" (már akinek ez vicces volt) beírogatni, és nem kell dilisnek nézni, mert egy ilyen egyesek szerint "alapvető" kézjelet nem ismerek...egyébként is ahány válasz annyi variáció a jelentésére...
Nemtomival egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!