Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az a lyuk amit nagyujj és mutatóujjal formáznak és neked mutatják, egyáltalán miért mutatják ezt?
Annyit tudok kb., hogy nem szabad belenézni...
Már rég nem vagyok tini, de a korosztályomban is ezt csinálják.
ez egy játék. ha belenézel megüthet a másik. de, ha látod a szemed sarkából és kiszúrod te nyertél :D
de tilos belenézni.
én ezt a változatát ismerem, de lehet más változatot ismer.
Ezzel nekem is van néhány kérdésem.
Mit jelent a középső ujj, felemelve, a többi meg becsukva?
Mit jelent az a kézjel, ahol a kéz ökölben van,de a hüvelykujj, a mutatóujj, alatt van?
Normális válaszokat vártam.
Az elsőnek köszi... bár nem értem, hogy ezt egy huszonéves "férfi" minek mutatja egy nőnek. Nem vicces.
ma 16:50 nyilván tudom, hogy azok mit jelentenek, de bocsáss meg azért, mert egy alapvetően 12 éves taknyosok között elterjedt baromsággal nem vagyok tisztába, ma 16:48-al együtt elmehettek a ...
17 éves válaszolóval egyetértek.
Mi ezt úgy játszuk, hogy ha valaki belenéz, akkor az, aki mutatta, addig veri az "áldozatot" amíg az azt nem mondja hogy köszönöm.
A középsőujj pedig azt jelenti kapd be, és hogy mit? Na azt formázza a középső ujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!