Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bejövök neki?
Sziasztok!
Pénteken voplt teadélutánunk a suliba az osztállyal van egy osztálytársam aki nagyon bejön nekem.és teadélután előtt még senki nem volt ott a suliba csak ő az egyik barátnőm meg a fiu hawerja meg n a tanárnő bement a tanáriba mi meg benn voltunk az ebédlőbe mert ott tartottuk a teadélutánt és amig a tanárnő kiment az a fiu aki nekem bejön betette ezt a számot http://www.youtube.com/watch?v=SgM3r8xKfGE
és előúvette az ördögbotját és mondtam neki hogy miylen ügyes meg hogy tök jól csinálja és erre megkérdezte hogy megtanitson e engem mondtam hogy igen légyszives...megfogta a kezem és megpróbáltam de nem sikerült azt mondta semmi baj majd megtanulom amikor megjött mindneki és sötét lett leültünk 10-en egy asztalhoz és felelsz avgy merszeztünk és az volt annak a fiunak a feladata aki nekem bejön hogy puszilja meg a száját valamelyik lányanak az osztályból és engem vválasztott és megkaptam a ppuszimat.amikor vége volt a teadélutánnak kimentük hógolyózni és megfürdették azt a fiut és én meg nem vettem észre hogy a földön fekszik és ráestem mindneki röhögött mi is és aza fiu ugy nézett a szemembe hogy majdnem elolvadtam fölálltunk és mindneki haza ment...a barátnőm szerint ezek a "bókok" jelek voltak arra hogy tetszek neki.Szerintetek?
13/L
Miért teszel fel kérdést ha te is tudod,hogy tetszel neki?Ha azt kellett megpuszilja aki tettszik, és téged választott, akkor igen.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!