Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ok nélkül utálnak. És most be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ok nélkül utálnak. És most be vagyok rúgva. :D Ismerős?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, mint a címben. Van egy osztály, ahova járok (gimi), és 3 év után is ott járok mint régen, azaz kialakult rólam egy kép, amiről rohadtuk nem tehetek. (hosszú és k.csög sztori)

Most pénteken (azaz most) egy o.társamnál rendeztek egy qrva nagy party-t, ahova szinte mindenkit meghívtak, még 2 jófej tanárt is, csak engem nem, mert mint mondtqm, utálnak :'( (ez van, rengeteget próbáltam már alkalmazkodni, meg minden hülyeséget elkövetni, hogy ne így legyen)

Ahogy ismerem magam, most rohadtul depressziós lennék (9-ik óta így megy, volt már, hogy eléggé sokat gondolkoztam az öngyikkosságon :'( )

Ez egy nem alvós buli, és hogy elviseljem ezt, hogy van, ami miatt ki vagyok közösítve mint a sz*r, megittam mindent, amit csak magam előtt láttam, (nem kérkedés, egyszer úgyis szégeyellni fogom) (hubi, 1 üveg fütyülős, sör, bor gin stb) hogy ne érezzem magam úgy, mint aki meg akar halni. (ezt a kérdést egyébként ki se merném tenni, mert úgyis rámismernének:D)

Amit kérek tőletek, csak annyi, hogy írjatok mindent, ami ismerős ebből az egészből. Volt sztorik, vagy mostaniak. Lelki trauma, segítsünk egymás lelkén :DD

2010. dec. 17. 21:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

20:16 (első)

igazad van.. qva szarul érzem magam, legalább van kiket vádolni :D

20:16

nézd, ha kifejteném az egészet élőben és hoswszan, úgyis megértenéd (vagy nem). A lényeg, hogy tudom, miért viselkednek így, és lehet, hoga a helyükben én is ilyen lennék :P mittudom én, olyan a kinzetem, fizikumom, hogy úgy alakult ki rólam a kép, mintha egy prűd jóságos jófiú lennék, ami mindig is zavart, pont az ellenkezője vagyok =P (mint minden velem egykorú) dehát shit happens, nekem ez jutott :(

2010. dec. 17. 21:23
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
Engem nem szeretnek az osztálytársaim ÉS LESZAROM!
2010. dec. 17. 21:24
 13/23 A kérdező kommentje:

21:17

még nem bántam meg, de ha ez foglalkoztat, akkor ez megnyugtat, úgyis meg fogom :D

2010. dec. 17. 21:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
van nem 1 osztálytársam aki vad barom és utálnak énis őket és k*rvára leszarom vnnak barátaim és kész
2010. dec. 17. 21:28
 15/23 Мirkó ***** válasza:
52%

Ezt nem vágom nekem is ilyen jófiús külsőm van nem túl jófiús belsővel és? Attól még nem utálnak :D

Am bocs de az azért jelent vmit ha vkit MINDENKI utál :P Nem lehet h mégis veled van a baj? :P Na mindegy most igyál nehogy kárba menjen a pia

2010. dec. 17. 21:31
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem se sikerült túlságosan beilleszkednem az osztályba. De ez még nem azt jelenti, hogy utálnak. Nem lehet, hogy kicsit túlreagálod?? Ja és az nem megoldás, hogy iszol, mikor szar kedved van! Így válik valakiből, idővel, szép lassan alkoholista.. Inkább menj el sportolni ilyenkor és add bele minden dühödet!
2010. dec. 17. 21:37
 17/23 A kérdező kommentje:

21:31

Jajj nem kell aggódni amiatt :P

De a többire majd holnap válaszolok:):D

2010. dec. 17. 21:46
 18/23 anonim ***** válasza:

ismerős.

volt már hogy engem is utáltak.

2010. dec. 17. 21:53
 19/23 anonim ***** válasza:
shit happens ez jó :D amúgy engem is utálnak de leszarom őket mert primitív bunkó az egész bagázs ennyi. van családom, értelmes barátaim akik nem a külső miatt szeretnek hanem a személyiségemért. és szerintem te is tedd ezt! ne próbálj beilleszkedni ilyen nyomik közé lesznek/biztos vannak normális barátaid. és nem érdekli őket a kialakult kép hanem tééleg megismernek téged. ez most így értelmes de ez sikerült :D a lényeget érted ja és nehogy gyöngyi legyél miattunk, tudom nehéz de légy erős lélekben veled vagyok D
2010. dec. 17. 22:56
 20/23 A kérdező kommentje:

kösz mindenkinek, mára elpusztítottam minden káros mérget :D

Most alszok egy *** nagyot, aztán majd próbálok úgy felébredni, mintha nem éppen egy k.csög lúzerként kezelnének, ki tudja, mire emlékszem majd:D

2010. dec. 18. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!