Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem igazság. Mégis, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem igazság. Mégis, hogy kellene viselkednem?

Figyelt kérdés
Az én esetemben a magabiztosság együtt jár a bunkósággal és figyelmetlenséggel. Egyszerűen nem tudok kedvesen magabiztos lenni és ez taszítja a lányokat. Ha viszont kedves és törődő vagyok, akkor meg az túl nyálas és nem elég izgalmas/férfias. (nem mondják ki, de tudom, hogy így van..metakommunikáció..) A külsőm rendben van, vagyis nincs semmi deformáció, nem vagyok se sovány, sem kövér, 188cm magas vagyok, bár lehet, hogy egyszerűen nem vagyok szimpatikus. Szívesen lesz@rnám azt az egészet higgyétek el, de az ösztönök dolgoznak, én meg szenvedek...
2010. dec. 17. 20:38
 1/5 anonim válasza:
hány éves vagy?
2010. dec. 17. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:
17, de mindig is ez volt, max egy kicsit bátrabb lettem idő közben, így joggal feltételezhetem, hogy ez továbbra is így lesz.
2010. dec. 17. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Legyél önmagad,én mindig ezt mondom..Mert ha a lány beléd szeret amíg színészkedsz-->ergo akit eljátszol,na onnantól szerintem érted..:)

17 éves vagy,k*rvasok időd van még..Oké tudom hogy rossz,de várj és majd eljön az igazi.:) Hová valósi vagy amúgy ?

15/L

2010. dec. 17. 21:36
 4/5 A kérdező kommentje:

21:36 Aranyos vagy, köszi hogy írtál.

Az az igazság, hogy annyi ilyen beszélgetésen, elhatározáson vagyok túl, hogy már a számát sem tudom, nem tudom, hogy egyáltalán van e értelme, hisz nem változik semmit. Nem tudom már ki vagyok...

Hová valósi vagyok? Számít ez? Számít egyáltalán bármi is? A filozófia teret enged arra, hogy észérvekkel alá lehessen támasztani, hogy nem, és ezt tartom a legvalószínűbbnek.

Küldj privit és elküldöm hol lakom, ha érdekel. :)

2010. dec. 17. 21:59
 5/5 DarkTemplar ***** válasza:

Hirtelen kedvet kaptam, hogy erre válaszoljak. Egy rendkívüli idézetet szeretnék neked átadni Gangxta Zolee-tól, aki, olyan nekem, mint neki a Bill: egy kib@szott tanár. "Dagadt vagyok és öreg, s akkor mi a f@sz?

Nem az a lényeg ki vagy, hanem hogy kit szop@tsz."- Sajnos a valóságot el kell viselni. Amíg nincs hatalmad, addig nem jár a nő. A viselkedés teljesen lényegtelen.

2010. dec. 22. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!