Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá magam, hogy nagyobb ringyónak nézzem a lányokat?
Eddig 3x fordult velem elő, és már előre látom, hogy érik a 4. csajjal is az, hogy összehaverkodok egy vele, (arra azért figyelek, hogy ne essek bele a "barát" halmazba, tudom, hogy onnan instant bukó van), és ha mondjuk van egy házibuli, vagy valami esemény, a partin mindig valaki más illető kever/pettingel/szexel a csajjal.
Tudom, hogy én szarom el a helyzetet, tudom, hogy én vagyok a balf@sz, de egyszerűen idővel már úgy gondolom, hogy "Ugyan, hát ez a lány annyira aranyos, kedves, ez biztos nem akkora ribi, mint a többiek!"
És mégis az. És ráadásul ezek nem ilyen ótvaros cafkák szoktak lenni, hanem jól tanuló, szép lányok.
Ez dühít a leginkább, hogy ugyanolyan, sőt még jobb viszonyban is vagyok a lánnyal, mint a pillanatnyi megfektetője, mégis azért nem én fektetem meg, mert én úgy gondolom, hogy "Ő egy jó kislány, ő biztosan nem menne ilyen könnyen bele!", a többi fiú meg "Na majd ma este jól meghúzom!"
Nem az a szempont nálad hogy te tetsszél a lányka, hanem az hogy neked tetsszél. Én is ilyen voltam. Egyből barátnak vett, jel ide vagy oda. Fájó. Tudom.
Nézd meg azt hogy milyen lányoknak jönnek be, a hozzád hasonló srácok!
Van kivétel. És nincs rá írva valakire kitt kíván. De azért vannak mégis jellemző vonások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!