Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek milyen kinézetű srácok jönnek be?
Leírhatjátok vagy egyszerűség kedvéért mondhattok 1 sztárnevet is.
Kort is szeretnék. :) Búzák most ne írjanak, csak a lányok.

Egyetértek ez előttem szólóval :)
Teljesen igaza van.
Ez kell a mai kis kur*váknak.. felbasz hogy minden kis ge.ci lány ilyen riban.c
hát nem tudom srácok. Volt barátnőm nem a pénzemért szeretett, hiszen nem vok egy pénzes gyerek. Én ha szerettem volna valamit azért mindig is megdolgoztam. Ő azt szerette bennem, hogy kitartó és céltudatos vagyok. Én az eszéért szerettem bele és azért mert mindig egy rugóra járt az agyunk.
22/f

De ha csóró lettél volna szakadt, ápolatlan lehet hogy soha nem is vett volna észre akármilyen intelligens és rendes srác is vagy .....
Az ápoltság az azért kell , szakadt vagy, köoszos összevissza ápolatlan haj, koszos körmök, telis tele pattanással, béndzsa cipő, szakladt ruha észre sem vett volna hidd el.
Azért igenis számít a megjelenés és szerintem hazudik aki erre nemet mond!
(akkor annyi erővel egy csöveshez is oda lehet menni "jajj biztos szép lelke van")

21:08
de volt már olyan akit nagyon megnéztél, mert nagyon tetszett. Az, hogy kapcsolatban vagy, vagy nem, az nem számít.

Mostanában a spanyolos/latinos kinézetű pasik tetszenek.(kreol bőr, sötét haj, szem az mindegy)
Pl:ő szerintem nagyon szexi:
Ja ezt majdnem lehagytam:23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!