Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan, hogy a magyar nők a legszebbek a világon? (normális válaszokat)
Miért gondolják ezt szerintetek?Miért pont mi?:D Mi az ami bennünk megvan és más nőkben nincs?:O
Nem a r*bancokr* kell gondolni...
Nem furcsa, hogy a "Magyar nők a legszebbek", és a "Magyar borok a legjobbak"???
Amúgy igaz. A magyar nő hungarikum, és a világörökség része... :-)
Tegnap 20:56 vagyok.
Na igen, ha az angolokkal hasonlítgatunk, akkor lehet benne valami.
Viszont amennyivel jobbak a magyar nők az angoloknál, minimum annyival jobbak pl. a lengyelek a magyaroknál. De említhettem volna innen a közelből a klasszikus orosz szépségeket, vagy világ viszonylatban mondjuk Venezuelát, ahol szerintem a legtöbb a bombázó.
Ahogy az előző hsz-omban is kitértem rá, tudom, közvetlenül nem kapcsolódik a kérdéshez, de közvetetten mindenképp, lehet, ez a sztereotípia is hozzájárul ahhoz, hogy a környező országokban (az osztrák nők kivételével) a magyar lányok a legbeképzeltebbek.
Több dolog miatt is sokat kell, hogy utazzak, és sok helyen (Kárpátalja) szembeötlően több a szép nő, és aki szép, az nem csak kicsit, hanem fullosan. De ami a lényeg, hogy teljesen közvetlenek, normálisak, kevésbbé hisztisek, nem felvágósak, (pedig lenne mire) stb.
Bocs az Offért, de mikor hazajövök Mo-ra, szinte kézzelfogható az a jelenség, hogy ha szóbaállok (bármilyen ok miatt, nem csak ismerkedésből) egy jobb nővel, aki tudja is magáról, hogy az, olyan hihetetlen nagyképűek, hogy el se hiszem.
Ilyenkor mindig eszembe jut az általad feltett kérdés. Talán egészségesebb lenne őszintének lenni velük, vagy szembesíteni őket más nemzet leányaival, hogy kialakuljon bennül egy helyes önértékelés.
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!