Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs meg valakinek a perverz teszt nevű progi?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom hogy hol lehet, kitől kaptam mikor kaptam...
semmi extra, ez egy vicces kis kvízsor volt, kb 50 kérdésből állt, amit ha kitöltöttél, kidobta a végén, hány %ban vagy perverz :)
nincs meg vkinek???
2010. dec. 15. 18:59
11/21 anonim válasza:
Tessék:
Lehet, hogy nem erre gondoltál, de garantálom neked, hogy annál csak jobb lehet. Lehet linkelni mindenkinek az eredményt :D
Kezdem én: 86%
13/21 anonim válasza:
az utolso durva... nekem nem 30% jött ki.. még nem probáltam ki sok mindent, de sztem nemis fogok elég sokmindent abbol amit ott be lehetett jelölni..xD
15/21 anonim válasza:
Hát ez a teszt elég undorító....
7%-ot kaptam, de még nem is szexeltem :D
16/L
17/21 anonim válasza:
Nagyon jó kis teszt. :)
41%
20/L
18/21 anonim válasza:
25%
21/L
Á, ez nagyon undorító volt. :D
19/21 A kérdező kommentje:
21/L! kösziiii ez az csak nem ilyen wbws felületen ismertem :D
29/F amugy és 55% :)
2010. dec. 19. 23:52
20/21 anonim válasza:
Tudd meg most! hogy mennyire vagy perverz! Küld a PERVERZ szót a 1777-re!
Tudd meg most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!