Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyanok, akik büntetnek a szeretetért?
Figyelt kérdés
miért vannak olyanok? most nem kell itt zaklatásra gondolni (hogy pl. minden nap hívogatom, kimegyek elé, meg ráragadok, mint a méz, követelőzöm és hasonlók), egyszerűen arra, hogy szeretsz valakit, kb. heti rendszerességgel felkeresed, beszélgetni vele, mert egyszerűen szereted, és adnál neki, amennyit csak tudsz. mindig jóban voltatok, de ő már nem szeret, te viszont még mindig szereted - de nem ez a fontos, csak hogy beszéljetek. ezért miért kell bántani a másikat? nem igazán értem...
mert nem lehet csak ugy orrbaverni valakit.bántalmazni.de főleg azért mert nem érted azt a szót h NEM!te szereted ha rákényszerítenek valamire?
2010. dec. 15. 10:29
12/22 anonim válasza:
tiszteletben kell tartani más privát életét,jogát a szabadsághoz,és ehhez hozzátartozik az is hogy kivel beszél és kivel nem.szeretheted,de csak magadban.inkább írd le egy papírra mit érzel,utána tedd el vagy tépd el,de ne erőszakoskodj,az taszító és elrémisztő.lehet ha te nem keresnéd,magátol eszébe jutna,na mi lehet azzal a hülyével.de igy nem szabad,nincs jogod érted?
2010. dec. 15. 10:37
13/22 biohazardxxx válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok... de engem még nem bántott a volt párom emiatt... lehet hogy csak szimplán kiakar verni a fejéből... tudod az egyik fél mindig jobban szeret és ez nálam is igy van... aki meg kevésbé az nehezen érti meg. vagy hagyd békén vagy beszéld meg vele ezt és ha azt mondja hogy nem kar látni akkor nincs mit tenni ez az ő döntése és tiszteleben kell tartani. sajnos akkor ezek szerinte nem érdemelt meg téged mint barátot... ha majd másik csajjal lát akkor majd elgondolkozik...
2010. dec. 15. 11:09
14/22 A kérdező kommentje:
orrbaverést nem kell teljesen komolyan venni. lehet verbális módon is. értem én, hogy nincs jogom hozzá, de amíg nem 1000%osan elutasító, addig úgy érzem, semmi nincs veszve.
2010. dec. 15. 11:39
15/22 anonim válasza:
jól vag megnyugodtam csak nem vagy olyan elvetemült csak kétségbeesett.az nem elég h van neki más?
2010. dec. 15. 11:46
16/22 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem akar megbántani, és azért nem elutasító 100%-ban-ahogy mondanád.
Hagyd egy kicsit békén-tudom,nehéz, ha akar veled beszélni, úgyis keresni fog. Azzal pedig, hogy folyamatosan keresed, azt éred el, hogy "menekülni fog" előled.
2010. dec. 15. 11:46
17/22 anonim válasza:
és mi lenne neked az 1000 %?
ha orrba verne?
kimagyaráznád, hogy azt is csak szeretetből tette
beteg zaklató...
2010. dec. 15. 11:57
18/22 anonim válasza:
Ez a legjobb, amit tehet veled. Biztosan véletlenül sem akar hitegetni.
2010. dec. 15. 17:12
19/22 anonim válasza:
Heh Nálam ugyanez van csak mi barátok vagyunk / voltunk.
(Na jó én szerelmes voltam belé de ez mellékes :) )
8 évig 1 általánosba jártunk, tiszta aranyos volt meg minden, nagyon bírtam, most meg le se sz@r :( Rossz érzés...
Na mind1 tegnap eldöntöttem h "továbblépek" (ha egyáltalán ez lehetséges mert semmi sem volt köztünk) Am én már régóta csak a barátja (nem fiúja..) akarok lenni, de ha nem akkor nem ... így járt xD
na csumi
2010. dec. 15. 19:35
20/22 anonim válasza:
*amíg nem 1000%osan elutasító, addig úgy érzem, semmi nincs veszve.
Azért meg még nem küldött el melegebb éghajlatra, azt hiszed, még van esélyed?
Nézd, a remény hal meg utoljára, de ebben reménykedni baromság. Feltehetőleg SZÁNALOMBÓL nem küldött el a búsba, úgyhogy hagyd békén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!