Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csunyasagot lehet valamivel potolni?
gondolok penzre, kedvessegre...
Ja es ne irjatok hogy a szepseg szubjektiv meg csunya ember nincs, meg hogy ugyis megtalalja az igazit stb :s
Hát figyelj én nem mondom hogy a szépség szubjektív ami így van akkor azt mondom hogy csúnya vagy. remélem örülsz.
A dolgot embere válogatja:
van akinek a kedvesség, van akinek a pénz (hátigen),de lehet még öltözködés, illemtudatos viselkedés és persze van akiben nem lehet pótolni ezeket a dolgokat mert igénye van a szépségre ez van.
A karizma mindent visz
Plasztikai sebész kicsit elvesz,hozzárak
Kigyúrod magad
Hatalmat és befolyást,esetleg hírnevet szerzel
Vonzó személyiséggel. Zúgtam már bele olyan lányba akit alapjáraton jó indulattal se lehetett volna szépnek mondani. Viszont szerelmesen, nekem ő volt a legszebb és mindenből a leglegleg...
Jól kijöttünk, és ez volt lényeg.
Szerintem a pénz nem jó tipp.
Nem rég találkoztam olyan korombeli lánnyal akinek az apja milliárdos volt. A lány csúnya volt és ami még rosszabb, nagyon elgyötört. Olyan is volt a lelkivilága. Beszéltem vele egy pár percet, de nincs az a pénz amiért elvenném.
Persze lehet valakinél a pénz elég indok, de ahhoz elég szegényes lelkivilággal kell rendelkeznie.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!