Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiegészitenétek az esténket valamivel?
Hétvégére szeretnék csinálni egy kis meglepit a páromnak. Romantikus estét tervezek, gyertyákkal, szexi fehérneművel egy felejthetetlen szexxel, és zenével. Már mindent elterveztem, de mégis úgy érzem hogy valami hiányzik. Szerintetek mi hiányzik még belőle? Adnátok ötleteket? Maradjunk a romantika határain belül azért :D Szóval most ezen az estén semmi mocskosat nem tervezek :D
Bunkók kiméljenek.
Szia!
Esetleg csinálhatnál neki egy egyszerű de mégis finom ételt .nem muszály hatalmasat meg sokat hanem mértékkel). Meg ajánlom még ezeket a füstölőket ezek külömböző illatokban léteznek kedvedhez vagy ép alkalomhoz illően nálunk én 100forintos boltban vettem de sztem bárhol kapni :) és jó illata is lesz a szobádnak :) mondjuk vanília ;).
Esetleg ha van lávalámpád azt kapcsold be a szoba egyik végén és hagyd had menjen (ez a gyertyákon kívül egy hangulatvilágítás mondjuk!Esetleg tehetsz egy két virágszirmot az ágyra )nem sokat csak mértékkel).Ja és rend a szobában ;) :D
Ha van növény (cserepes fa vagy virág esetleg aloevera virág az is jó lehet egy kis hangulatos dísznek )! Ja ha szereted a csúszkálásat vegyél gabi babaolajat és maszírozzátok egymást :P nagyon be lehet tőle indulni főleg mikor egymásnak dörgölőztök és csúszkáltok :P
Sok sikert!Ha egyedül lesztek akkor fürdés is lehet előtte gyertyákkal :) meg szirmokkal :P
köszi nektek.
A főzés sütés nekem is eszembe jutott csak az a baj hogy nem lesz rá időm:S De viszont ez az illat dolog nem hülyeség :D
Utána is nézek hogy meliyik illat milyen hatással van valakire ;)
:D utolsó vagyok :) semmilyen hatással nincs ,legalább is nem tudom hogy lenne de nagyon kellemes illatuk van !
Meg ha gondolod végy szörmés bilincset és kötözd le finoman aztán ha akarsz nah nem mondom tudod te is :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!