Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénisztörés akkor fordulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénisztörés akkor fordulhat elő ha a lány vékony vagyis kicsi feneke van és akkor könnyebben neki tud ütközni a farokcsontnak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát ezt közölhetted volna :D Én teljesen azt hittem, hogy biztos vagy benne, hogy csontos a farkad.

Na most ha ennek a toknak a törése következik be az mocskosul tud fájni és akkor sem a hátának szokott ütközni a hapsi, hanem a gátnak, ha lány vagy biztosan tudod hol van ez, a végbélnyílás és a hüvely között. Na igen, ez előfordul, de nem helyrehozhatatlan és ami azt illeti elég sokan szexelnek vadul, mégsem mindenkivel esik meg, szóval ésszel kell szexelni és figyelni akkior nem lesz baj.

2010. dec. 14. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak az sem törés, mert az nem csont, hanem egy merev tok és törni a csont tud, de hívhatjuk törésnek, mostmár értem mire gondolsz, csak a farokcsonttal zavartál be, tényleg biztos voltam benne, hogy azt gondolod csont van a péniszedben.
2010. dec. 14. 21:00
 13/13 anonim válasza:
Vigyázz gipszbe teszik a f#szod.😂😂
2018. szept. 21. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!