Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érdekelnek az érett nők. Még szűz vagyok. Szívesen elveszíteném egy 40-es,50-es hölggyel. Hol találhatok ilyen korú hölgyeket, akiket érdekelnek a fiatalabb fiúk?
Én inkább 30-40 közötti nőkkel feküdnék le.
21F
18:04-nek: Miért, talán túl szép, hogy igaz legyen, hogy egy fiatalabb srác érdeklődik a korodbéliek iránt? Pedig így van. És hogy a kérdésre is válaszoljak: egyszerűen vonz az, hogy az ilyen korúak érettebbek és tapasztaltabbak minden téren, mint a tizen-, huszonéves csajok, akik rinyálnak, hisztiznek, el vannak telve maguktól, hogy bizony őket akarja mindenki stb. Persze tisztelet a kivételnek.
Az utolsó hozzászólóknak: nálam is belefér a 30as korosztály, kb. 35-től.
A vicceskedőknek is köszönöm a hozzászólást, egy lefele mutató kézzel tudtam jutalmazni őket.
18.04-es vagyok. Most hogy ezt írtad, lehet, hogy hagyom, legyen aminek lennie kell. Eddig próbáltam elhessegenni a srácot, de szikrázik közöttünk a levegő, valszeg nem véletlenül!?
Sok sikert neked, szerintem társkereső oldalakon is böngéssz, már olvastam olyat aki kiírta, hogy fiatalabb partnert keres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!