Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek a kultúráltan kinéző (értsd nem pandaszeműre kifestett, nem szakadt, nem bunkó) rocker lányokat? (elsősorban a bakancs, mint női lábbeli érdekel. )
Sonata90 válasza:
A kacsa is fogná a fejét...:D:D
vagy vízbe fojtotta volna magát. De inkább egy sorozatgyártott gumikacsa, mint mi. :D
válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:47
akkor jó ;)
biztos nő hiánya van XD és szembesült azzal a ténnyel hogy ő ezt 1 féleképp orvosolhatja " jacko vagyok egy aberrált csávó a ballonkabát alól kifigyelt a dákó a társam meg én a két miskolci rém felváltva nyomtuk a csajokat öcsém" sok sikert hozzá 49 :P ha az a pedofil tata vagy akivel pár kérdéssel ez előtt futottam össze: közöltem a csajjal hogy hol érdemes megkéselni : nyakiverő ér comb artéria akhilesz in térd mögötti inak hüvelyk újhoz vezető ideg a csuklón na és persze az örök klasszikus levágja a tököd :P
éljen az IHM XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!