Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek a kultúráltan kinéző (értsd nem pandaszeműre kifestett, nem szakadt, nem bunkó) rocker lányokat? (elsősorban a bakancs, mint női lábbeli érdekel. )
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 21:21
21/157 anonim válasza:
megint én :P
hát na láma a gyerek szard le :P vádg fejbe a fuvolával XD
22/157 anonim válasza:
"mivan, nem tudsz zavartalanul nyomulni a csajra?"
1, Egy szóval nem mondtam, hogy nyomulni akarok. Ha így is lenne, ahhoz sem lenne semmi közöd.
2, Ha már ilyen ugatós kedvedben vagy, menj a chat.hu zárt osztályára.
23/157 A kérdező kommentje:
vagy van itt egy szép nagy kutya. vele aztán ugathatnál reggelig. :) amúgy meg ne balhé. :)
2010. dec. 12. 22:05
24/157 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2010. dec. 12. 22:13
25/157 A kérdező kommentje:
Nyugi :) már lelőttem. Aztán megfőztem paprikáskrumplinak, és átvittem a kínaiaknak ebédre ide az étterembe.
2010. dec. 12. 22:14
26/157 anonim válasza:
hm 49 ez az iqdat jelöli ugye ? na 1 :P
am a másik hszelő nevébe és a normális hapik nevébe is kijelenthetem: igen bejövős :P de az olyan kis csírák mint te azok nem XD
27/157 A kérdező kommentje:
reszelés ám, a fejedet a láncfűrészen. -.-"
2010. dec. 12. 22:23
28/157 anonim válasza:
Minek örülsz b@szdmeg?! Van két füled és mégse vagy szatyor?
30/157 A kérdező kommentje:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:24
Biztos kicsit sok volt a speed a dizsiben :)
2010. dec. 12. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!