Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek a kultúráltan kinéző (értsd nem pandaszeműre kifestett, nem szakadt, nem bunkó) rocker lányokat? (elsősorban a bakancs, mint női lábbeli érdekel. )
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:16
Az a baj, hogy nagyon válogatós vagyok. :(
Az messze nem baj ha vannak igényid.
20F
A válasz megírásának időpontja: ma 22:31
De ekkorák? :) nem a külső terén, inkább a belső, és ez a nehéz.
Kétlem hogy az is teljesíthetetlen lenne. Legalább nem vagy felszínes. :)
20F
Minden nőnek sok elvárása van egy férfival szemben, alábecsülöd a képességeinket...;)
Egyébként a kérdező hány éves? Csak mert ez azért korosztálytól is függ...:)
A válasz megírásának időpontja: ma 22:40
Az nem, de éppen ezért egyszerű sem:D
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:41
21 leszek márciusban.
Mi nehezíti meg ennyire? A kérdésed nem azt sugallja hogy az elvárásaid miatt aggódnál leginkább.
20F
Nekem sajnos egyáltalán nem jön be a rockerbakancs.
24f
A válasz megírásának időpontja: ma 22:53
az csak egy kérdés volt. :) attól,hogy egy srácnak bejön az h bakancsos vagyok, még nem szédülök a karjába :)
hogy mi nehezíti meg?
Rólam tudni kell, hogy nem vagyok egy cuki, törékeny lány (sem lelkileg, sem testileg. ) viszont olyan férfira tudok felnézni, aki erősebb nálam.
Fontos hogy ne legyen buta, műveletlen (nem azt várom hogy kívülről fújja a tudás fáját, de mondjuk a 2. VH-t ne a 17. századra saccolja.)
meg még egy csomó minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!