Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek a kultúráltan kinéző (értsd nem pandaszeműre kifestett, nem szakadt, nem bunkó) rocker lányokat? (elsősorban a bakancs, mint női lábbeli érdekel. )
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 21:21
131/157 anonim válasza:
A bakancs sem zavar, úgy általában bejön ez az öltözködési stílus.
Utolsó 20F
132/157 anonim válasza:
perzse h szeretem őket!(én is bakis srác vagyok)sztem sokkal értelmesebbek mint a mostanság menő popkultúrás qvák!!
133/157 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
:) végre valaki
Végre? Ennyire súlyos a helyzet? :)
20F
134/157 A kérdező kommentje:
hát... sajna a suliban elég gyakran szembesülök előítéletekkel :)
2011. jan. 11. 22:13
135/157 anonim válasza:
Don't let the Spirit of Rock die!!!
136/157 anonim válasza:
Sok az emo, meg az MTV-huszár, vagy mi a gond?
Járj el koncertekre, ott biztos találsz megfelelő társaságot :)
20
137/157 A kérdező kommentje:
/m\
2011. jan. 11. 22:17
138/157 anonim válasza:
Engem is sokan b@sztattak, mert én rocker srác vagyok és a volt osztálytársaim ezt nem igazán tudták elfogadni...A rocker lányoknak van stílusuk és egyéniségük + remekül öltözködnek. Habár öltözködés terén a gothok a nyerők...:P
139/157 A kérdező kommentje:
tényleg tudnak csinosak lenni, de amikor egyik goth ismerősöm negyed órán keresztül magyarázta hogy ő tulajdonképp vámpír, meg stbn.. na akkor megutáltam magát a stílust.
Meg néha eléggé túlzásba viszik a sminkelést.
2011. jan. 11. 22:18
140/157 anonim válasza:
Igen, az már kissé erős, de ha nem viszik túlzásba, nagyon szépek tudnak leni a goth hölgyek.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!