Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik tetoválás tetszene nektek jobban egy lányon: egy fecske vagy egy macska?
Vénuszdomb fölé? Szerintem cicus. A fecske párban néz ki ott jól, illetve ha szimmetrikusan van elhelyezve. Valahogy így: [link]
Én lány vagyok fiús gondolkodással és pár ízléses tetoválással meg piercinggel, de gondoltam, válaszolok.:)
Urak, mi a gond, ha egy nőn van 1-2 tetoválás? Ijesztő?:) (Nem ilyen egész testet beborító hatalmas szarságokra gondolok, hanem az ízléses változatokra.:))
cica jobb :)
egyébként magamnak nem csináltatnék, de attól még egy lánynak nyugodtan lehet. egy bizonyos határig, persze..
Nem akarlak megbántani, de ha úgy akarod eldönteni, milyen tetoválást akarsz, hogy körbekérdezel mindenféle embereket, akkor inkább ne csináltass semmit!
Én már kb. 16 éves korom óta szeretnék tetoválást, két éve tudom is, hogy konkrétan mit, de még mindig nem csináltattam meg, mert érlelni szeretném a végleges stílust.
Ez egy komoly döntés, nem egy piercing amit kiveszel, ha megunod.
Szóval ha más/ok véleménye kell ahhoz, hogy dönts, szerintem még törd egy kicsit a fejed rajta.
De persze a te tested...
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!