Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyen esetben a lány mit gondoljon? PLS HELP
fü olvastam 1 hszt az első oldalon félig addig hogy NEM és hogy akk nem kérdezősködne a pasidról XD nem tudom lehet én vagyok hülye de:
ha én pályázok 1 csajra fel mérem a terepet :P van e hapija milyen stb :P ha üthető a csávó akk hajrá :P vagy szimplán megvárom azt az 1-2 hónapot amíg rá jön a cajszi h inkább lóg a haverokkal a tag és ez neki nem tetszik:P
amúgy még 1 titkot el árulok :P hajlamosak vagyunk bele esni a "legjobb barát"-ba ha csaj :P és ők is hajlamosak belénk XD nem tudom miért XD de eddig 1 olyan legjobb barátom volt aki nem közölte fél év ismeretség után hogy belém zuhant XD tök poén XD [ja és pont az az egy kellett volna XD ]
nyilván tetszel neki XD gondolkozz miért megy oda 1 pasi 1 csajhoz ?:P : első ránézésre szimpatikusnak tűnik vagy eszméletlen jól néz ki bár a kettő összefügg 1mással :P -> tetszik neki XD
de hozzá teszem oszt társal járni ?:P és mi van ha nem jön be a dolog ?:P még 3 évet ki kell húznod mellette :P
11:46 felvilágíst a dologról, igaza van.
Én hozzá teszem: GONDOLKOZZ el miért viselkedik így. Biztos jó csaj vagy nála, különben nem simogatja az arcod vagy nem kér "furcsa" dolgokat.
Egy dolog jár az ő fejében: szerelem vagy szex és nekem úgy tűnik, hogy játszik az érzéseiddel hogy felfigyelj rá (veled van, de mégse és nagyon kedves hozzád), aztán lefektessen téged, ezért gondolkozz most, utána késső és tényleg nap mint nap látni fogod és neked meg fájni fog.
Én tanácsom az hogy ne kérdezd meg mit érez, mert ha játszik akkor játékában veszel részt. Azt mondom inkább, hogy teszteld le:) és ha átmegy akkor a tied és fogd meg:) ha megbukik akkor tényleg szexre megy. Ha nem tudsz teszteket, kérdezd itt vagy írj priváton és adhatok tippeket. Csak ne hozz rossz döntést, inkább legyen rengeteg kérdéseid mint hogy cselekedj tudatlanul.
Utolso, miert akarod ennyire tulbonyolitani a helyzetet?
Nem kell semijen teszt. Hallgass Helmetre inkabb.
18 f/karpatalja
Kedves 18 éves!
Látszik optimista vagy, de mit tudsz 18 évesen? Több lány barátom esett hibába, észre is vettem amit ők nem:) hiába szóltam nekik, nem hallgattak rám:) én szóltam. Kihasználták őket. De fordítva is igaz hogy lányok a pasikat. Engem egy lány akart átverni, és láss csodát rájöttem hogy kamu:) Hadd meséljek valamit az átverésről. Tegyük fel te átversz egy lányt, megmondod neki hogy átverted? te örülnél neki hogy átvernek téged? Ismered azt a srácot hogy ennyire biztos vagy? Neked fájna ha tévedtél?
Nem vagy hülye hogy tudjam mit beszélek, de ha te tudod mi fán terem... Én NEM lebeszéltem, hanem felvilágosítottm, ez baj? Baj, hogy gondolkozzon? mióta baj, hogy tud akit szeretsz tényleg szeret e? nem azt mondtam hogy nyomozzon, hanem tesztelje. Szerinted aki átver az nem játszik az emberrel? Nem mondtam, hogy a srác tuti olyan, de ellenkezőjét se. Tudsz válaszolni az összes kérdéseimre, de külön-külön és nem egy szóban? Szerintem nagyobb zavarban van attól, hogy "mond már meg neki" vagy "ne bénáskodj" Ha segítel veszélytől védet és jót akarsz. Nem tudom, bele gondoltál, ha valami nem fog sikerülni? vagy ha tényleg átveri? Olyankor megkérdezném mit segítettél:)
Szia 13:46 es kerdezo.
Valaszolok a kerdeseidre.
Megmondod neki ha atverted? Valoszinuleg igen, nem azert pazarlok ra annyi energiat, hogy a vegen magamba rohogjeg. Ha nem mondom meg a vegen akkor nem is atveres volt, csak egyszeruen nem jott ossze a kapcsolat.
Orulnel ha atvernenek tegeg? Nem. Ettol fuggetlenul mar vertek at, csak tanultam belole. Es azert, most nem fogok minden kapcsolattol felni, hogy nehogy atverjenek.
Ismered, hogy ennyire biztos vagy? Termeszetesen nem, ahogy gondolom te sem.
Neked fajna ha tevedtel? Nem. Igyekezek ugy valaszolni, sajat latasmodom szerint, hogy a kerdezo jol jojjen ki a helyzetbol. De az en valaszom is csak egy tanacs, ahogy mindenki mase is.
Ha felvilagositottam az baj? Nem baj. De ez nem jelenti azt, hogy neked van igazad.
Baj, hogy gondolkozzon? Szerintem eddig is gondolkodott. Nem baj.
Aki atver az nem jatszik az emberrel? Ebbol a szemszogbol igen, de ez nem minden helyzetben igaz.
Szeretnem leszogezni, hogy csak feleltem a kerdeseidre es nem all szandekomban vitatkozni veled.
Kerdezo te pedig hallgas a szivedre es bizz az osztoneidben:-).
Sziasztok
18 f/karpatalja
Te kérdeztél erre én is kérdeztem. Csak összegzés képen: Te megmondanád a lány szemébe, hogy átverted, de te nem szeretnéd, ha téged vernének át. Nem ismered, neked nem fáj ha tévedtél, de ő ismeri és fájhat neki ha tévedet. Mégis egyetértel hogy felvilágosítottam, játszhatnak az emberrel és nem baj, hogy gondolkozzon, bár eddig is gondolkodot. Ezek a te válaszaid:)
Én válaszaim: Egy lányt se verek át vagyis nem használom ki őket, meg részemről hűséges típus vagyok. Nem örülnék, ha átvernek. Én se ismerem, ezért nekem nem boldogság, ha rábeszélek valakit olyanra amit megbánhat. Szerintem se baj, hogy felvilágosíthatják, vagy hogy gondolkodik.
Azzal egyetértek, hogy ne vitatkozzunk:) tudom hogy jót akartál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!