Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyen esetben a lány mit gondoljon? PLS HELP
mi a rákér kérzded meg még 20x ugyanezt a szorit?
Most sem tudok mást mondani: KÉRDEZD MEG! A jó ég áldjon meg. Azért lett a szád tervezve és nem szpni. Szal vedd már a fáradtságot és kérdezd meg tőle. Am under 14? Ziher
NEM
sztem jó barátnak tart, ne rontsd el szerelemmel! neki eszébe se jut ilyen, örülj neki ! akkro nem kérdezősködne pasijaidról stb ... na meg akkor nem simogatna meg, sztem ez olyan baráti megsimogatás
Induljál el. Feléje...
Viselkedj úgy, hogy kiderüljön, hogy mit akar. Esetleg úgyis viselkedhetsz ha akarsz, hogy holnaptól akkor is azt akarja, ha tegnap még nem akarta azt. Érted-e ezt?
Arra gondoltam, hogy ne azt csináld, hogy egyszeren megkérdezed tőle, hogy akar-e többet. Ez valahogyan nem egészen temészetes.
Sokal érdekesebb, ha barátilag "kitapasztalod" (okos, rafinált, nem túl feltnő kérdésekkel) hogy milyen számára az ideális nő.
Ezután esetleg elkezdhetsz fokozatosan (nem túl hírtelen és feltnően) kicsit hasonlítani a "leírásra".
Ha ilyen módon, és hozzá kicsit csábítóan kezdessz vele viselkedni, akkor rövid idő múlva ő fog itt a Gyakorin találgatni, hogy TE akarsz-e valamit.
Ha ügyes vagy, akkor ő lesz majd bátrabb, és aktívabb, ha valóban tetszel neki. Azután, ha sikered van, akkor ő lesz a kezdeményezőbb, mert ez az ő "szerepe" végülis.
Könnyen lehet, hogy tetszel neki, csak még nem tud mit kezdeni ezzel az érzéssel, vagy kicsit félénk, vár még egy ki bíztatásra.
Lehet, bár a férfi természetet ismerve nem valószínű, hogy csak barátságot akar, de ha mégis csak azt, akkor segíts neki, hogy akarjon mást is.
Arra próbálok célozni, hogy ügyesen csábítsad el...
Ha ezt is még lépésenként nekem kell 30 éves férfiként neked legépelnem, akkor tuti, hogy tökönszúrom magamat... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!