Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a csajok könnyebben tulteszik magukat egy kapcsolaton? Miért van az h egyik nap azt mondja szeret a másik nap pedig szakít?
Mert nem szeretett igazán.
Te csajokat említettél nem nőket, ezért gondolom fiatalokra gondolsz, ők pedig keresik az igazit és bizony ők is mellényúlnak, mint minden ember.
Ugyanezt a pasik is eljáttszák... Jó egy ideig valakit dugni, de ugye utána lépni kell. Sokan heccből belekezdenek kapcsolatokba, méghozzá úgy, hogy elfelejtik megemlíteni a másiknak, hogy nem terveznek hosszú távra. Persze a másik beleéli magát a dologba, szépen elhiszi az egészet és jön a koppanás.
Az ilyenre a magyarázat: nem szeretett soha, csak egy átmeneti dolog voltál számára. Nem teszik túl magukat gyorsan rajta, mert nincs mit kiheverni. Ugyanis nem voltak érzelmek...
Ilyen után pedig nem érdemes "sírni". Fel a fejjel!
A nők könnyen kapnak cerkát ha lelépnek, ezért nem aggódnak,
ezért nincsenek jelen az
egyházban, sőt, a parlamentben is max 10%
ezért, mert krvák.
Képmutatóak, pénzre mennek, mert apucitól nem kapnak...és mert mindig van egy lóvésabb tökösebb...
Ha aztmondja szeret, azt jelenti, VAN MÉG LÓVÉD AMIT LEHUZHAT RÓLAD!
25F
hát én nagyon szerelmes voltam egy pasiba,de ő úgy megbántott,hogy másnap szakitottam vele. szal én is egyik nap még szerelmet vallottam, másik nap meg elhagytam.De muszáj volt,mert megalázott...
Azóta is hiányzik,pedig nem érdemli meg!! :S ez másfél éve volt,csak tegnap szenteste nagyon rámjött megint az érzés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!