Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkértem egy lány számát de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkértem egy lány számát de nem tudom hogyan tovább? lányok pls help

Figyelt kérdés
sziasztok az lenne a problémám, hogy elkértem egy lány számát de előtte beszélgettük, és beírtam a számát és ő is az enyémet hogy tudja ki hívja, mondta hogy táncol és fellépése van és hogy majd össze futunk valamikor... akkor abban a szituban kicsit lerázósnak éreztem.. ez volt csütörtökön, várnom kéne vagy mit csináljak? vagy írjak neki egy sms-t hogy akar e velem még talizni? :S pls help!
2010. dec. 11. 15:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
XD
2010. dec. 11. 15:25
 12/16 A kérdező kommentje:
melyik az?
2010. dec. 11. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
De most azért mert az egyik nap fellépése volt. Emiatt nem hívod? hihetetlen :D amúgy tényleg van egy kérdés lejjebb, de szerintem a kettő nem egymást keresi :/
2010. dec. 11. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, aki felhozta a témát, amúgy szerintem se az a csaj, de érdekes véletlen.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__13729..

2010. dec. 11. 15:34
 15/16 valaki112 ***** válasza:
Ne legyél túl tolakodó,inkább finoman írj neki egy sms-t hogy pl. :" Szia! Hogy vagy? :) " vagy valami ilyesmit,ne felejtsd,csak finoman...!
2010. dec. 11. 17:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenben a rosszat latni. Ez olyan mintha ejjel 1,2-ig smseznetek es azt mondana h faradt majd meg beszeltek... Es igen, ha le akart volna razni nem adta volna meg a szamat... Hivd el es hivd el valahova...
2010. dec. 12. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!