Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha terhes lenne a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha terhes lenne a barátnőd vagy ha terhes lennél mit tennél?

Figyelt kérdés
tegyük fel van egy konkrét eset 18évesek vagytok,nincs semmitek.!hónapja vagytok együtt.
2010. dec. 10. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hanyadik napon voltál? Kilógott az óvszer vége?
2010. dec. 10. 21:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Kilógott,egyébként a ciklusom közepén járok
2010. dec. 10. 21:57
 13/19 anonim ***** válasza:
A ciklus közepe az elég necces. Viszont ha kilógott az óvszer vége, akkor nem elég érdekes lenne, ha a hüvelyedbe folyt volna az ondó.
2010. dec. 10. 22:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Jah és még vmi: Mikor elélvezés után kihúzza a péniszét, akkor a tövénél fogja meg az óvszert. És akkor máskor nem kerültök ilyen kellemelten szituációba.
2010. dec. 10. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:
A párommal össze akarunk házasodni majd,családot alapítani.4 hónapja voltunk együtt mikor ezt már beszéltük.Akkor voltunk 18 évesek.Ha akkor teherbe esek,nem tartottam volna meg,21 éves koromban már igen.Én édesanyám példájából tanulok.19 évesen teherbe esett,elvetette.22 évesen megint,akkor úgy döntöttek,hogy megtartják a babát,de 3 hónapos terhesen elvetélt.Végül 25 éves volt,mikor megszületett a nővérem,de koraszülött volt és előtte 7 hónapig édesanyám kórházban feküdt veszélyeztetett terhesként..Nem szeretnék teherbe esni,addig amíg nem szeretnénk babát.De ha becsúszna,akkor is remélem,hogy már legalább 21 vagyok..
2010. dec. 10. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Megölném magam.
2010. dec. 10. 23:37
 17/19 anonim ***** válasza:
nemtudom mit tennék, de nálunk nem áll fenn ennek a veszélye. barátnőm tablettát szed és emelett a neccesebb napokon ovszert is használunk..
2010. dec. 11. 00:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Én erre azt mondom, ha valaki annyira felnőtt, hogy szexel, legyen ahhoz is felnőtt, hogy megfelelően védekezzen, vagy ha hiba csúszik vállalja a következményeket. Nem vagyok abortuszellenes, de csak azért mert divat bárkivel összefeküdni, meg tinik szexelnek összevissza, csak ezért abortuszra menni, a legszánalmasabb dolog. Mindenkinek saját döntése, olyan partnerrel kell csak szexelni, akivel biztos a kapcsolat és ha becsúszik a gyerek az sem gond, ilyen egyszerű, nem napok, meg hetek után lefeküdni bárkivel.
2010. dec. 11. 18:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Nálunk pont most volt egy hasonló vészhelyzet... Késett a menstruációm és úgy be voltam parázva,hogy azt elmondani nem lehet. Jó,mondjuk én gyógyszert szedek,csak most beteg voltam és olyan gyógyszert kellett szednem rá,ami gyengíti a fogamzásgátló hatását.Ráadásul cigizek is,ami szintén gyengíti(ezekután tuti leszokok:D)...Namindegy,nagy volt a para.

Párom is idegeskedett,de azt mondta,hogy végülis örülne neki,meg hogy annyira szép dolog lenne.Szerintem is szép dolog lenne,csak marhára nem most.Mondjuk valószínűleg megtartottuk volna a babát,mert nem bírnék zöld ágra vergődni a tudattal,hogy eldobtam egy kis életet és amúgy is,valahol vágyom már rá,hogy család legyünk,csak úgy érezném,hogy vége az életemnek...Még nem fejeztem be a sulit,egy csomó ideig be sem tudnám hozni az elmaradásomat ilyen téren,barátomnak sincs biztos jövedelme...Szóval nagyon nehéz lenne.

Konkrétan a kérdésedre válaszolva: be lennék sz*rva,átgondolnám a lehetőségeimet,de valószínűleg megtartanám.

Én 20 éves vagyok,párom 23 és 11 hónapja vagyunk együtt.

2010. dec. 12. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!