Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttál már olyan ismeretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttál már olyan ismeretlen pasit akivel legszívesebben bármikor lefeküdnél mert vonzónak találtad, pedig külsőre nem is volt benne semmi extra?

Figyelt kérdés

Most nem hírességekre vagy gazdagokra gondolok. Hanem normális halandókra.

Ha már láttál, akkor csak elsétált elötted vagy láttad hogyan viselkedik esetleg beszéltél is vele?

2010. dec. 10. 17:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
persze,h megtörtént!! az ilyet már messziről ki lehet szúrni. az a legjobb, mikor szemezek is vele és miután elment mellettem én visszanézek (hátulról is megnézni)és ő is néz :P ilyenkor legszívesebben odamennék és ...
2010. dec. 12. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Na ez a baj,hogy a nőknél nem tudok ekkor mit mondani.Sok ilyen eset fordult elő velem amit az utolsó leírt,de egyszerűen nem gondoltam,hogyha megfordulok és odamegyek hozzá akkor annak van-e értelme.Pedig lehet sok izgalmas kalandban lehetett volna részem. 23/F
2010. dec. 12. 22:09
 13/19 anonim ***** válasza:
nem. aki nem fog meg külsőre annak belülről kell vonzania ahhoz meg kell a kommunikáció valamilyen formája.....
2010. dec. 12. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Tegnap Debrecenben a buszvégen volt egy sác, 18-20 év körül lehetett és annyira helyes volt, amikor megláttam megfordult a fejemben hogy megszólítom, de nem tettem. Ő sem jött oda sajnos, így csak ábránd marad. Pedig vele szívesen ágyba bújnék :D
2010. dec. 12. 22:32
 15/19 A kérdező kommentje:

A fiú a buszmegállónál tuti, hogy én voltam!Legalább is az asztráltestem.

Tudod néha kilépek a testemből egy egy gyönyörű nőért.

Bocsi ha kellemetlenséget okoztam volna. :-)

Komolyabbra fordítva a szót, akkor ez nagyon hasonlóan működik a két nemnél.

Ha magamból indulok ki, nem egy olyan nőtől voltam már elájúlva aki látszólag nem volt különleges. Jó talán a férfiaknak fontosabb a partnerük kinézete. Még is. Ha egy pasi vagy nő minimum átlagos, akkor már versenyképes ha jó a megjelenése és a személyisége.

Szerintetek?

2010. dec. 13. 00:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Igen!:)

A vonatról szálltunk le csak másik ajtónál.Oldalra nézett,és megláttam.

Istenem..benedvesedett a bugyim azonnal.

Külsőre semmi extra,egyszerűen volt felöltözve..de azok a szemek*-*...a kisugárzása megfogott egyből:)

2010. dec. 13. 02:20
 17/19 anonim ***** válasza:

volt ,bár nem csak elsétált előttem, meg is ismerkedtünk. egész éjjel sóvárogva néztem, aztán jött a lehetőség...és én érzelmes p*na mitcsináltam? ááá neeemleeheeet... és hagytam hogy elmenjen. az oká hogy nyilván ha nem láttam többet csak azt az egy éjsazkát akarta tőlem... de valószínűleg elszalasztottam életem egyik legjobb éjszakáját, emrt féltem hogy túlzottan megkedvelem.

túlzottan megkedvelni sikerült, és még szex sem volt -.-

2010. dec. 13. 18:47
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem biztos. Azt hiszem, kevesen vannak akik jónak éltek volna meg egy éjszakát. Hiszen nem tudod megismerni a partneredet. Így legalább az illúzió megmaradt. Azt sem tudom hány olyan pasit hallottam már akik arról meséltek, már várták mikor lesz a szexnek vége. Mert ugyan gyönyörű volt a nő, de úgy viselkedett mint egy rongybaba. Hasonló fordítva is elsülhet.

Milyen gyakran találkoztok ilyen pasival?

2010. dec. 13. 20:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Már mint akivel legszívesebben bármikor lefeküdnél mert vonzónak találtad, pedig külsőre nem is volt benne semmi extra?
2010. dec. 13. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!