Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hányból hány fiú tetszik meg az utcán? Úgy sac per kb?
Olykor azon tűnödök, tetszek e másoknak. Ma megfordítottam a kérdést, és megszámoltam hányan tetszenek meg az utcán. 43 korombeliből 5-en voltak. De csak 1 volt olyan akire azt mondanám, hogy hű de jól néz ki. Persze tudom,hogy nem tetszhet mindenki. Viszont ha így nézem a dolgot akkor máris könnyebb megérteni/elfogadni, hogy kinek hány embernek tetszek.
Szóval ti hogy álltok ezzel?
Ez korfüggő. Én pl az ötvenhez közelítek. Tíz szembejövő pasiból nyolccal rögtön ágyba tudnék bújni. Mit ágyba? Be egy kapualjba és mindent bele.
A 20 és 30 közöttiek 95-a jöhet. Két és fél évtizede valahogy olyan arányban volt ez nálam, mint nálad most.
hát bulik alkalmával mikor megyünk oda aztán haza akkor elég sok pasival találkozok...hát hogy melyik a korombeli én azt nem tudom de olyan 16-22 között vannak...
hát 30-ból 2-3!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!