Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám meg, hogy tetszem-e neki?
A szokásos szitu, amivel sztem már tele ez a honlap...
Tetszik egy srác - nos, nem csak tetszik, 5 éve odavagyok érte és már másra sem bírok gondolni, és kezdem unni, hogy ilyen tehetetlen vagyok... Mert persze hozzá se szoktam szólni, és nagyon szeretnék összejönni vele! Sokszor gondoltam rá, hogy odamegyek és megmondom csakúgy, akármennyire hülyének néz, úgysem érdekel már...
De reménykedem hogy mégiscsak tetszem neki és nem nézne annyira hülyének. Honnan lehet megtudni, hogy tetszem-e neki? (olyasmire gondolok, hogy viselkedése, beszéde, ilyenek... Vannak ilyen jelek egyáltalán?)
Szia!
....
....
....
Találkozhatnánk valamikor? :-)
(a pontok tetszőlegesen irányított beszélgetést jelképeznek. Jó taktika, ha valami tök lényegtelen témát adsz a beszélgetésnek, pl: hogy tegnap előtt a xy utcán egy fekete bmw majdnem lefröcskölt... lehet nem igaz de behozhatod hogy most miért vannak ilyen bunkók akik még lassítani sem tudnak egy tócsa előtt. Az ilyen "töklényegtelen" dolgokról lehet a legjobbakat beszélgetni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!