Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem: szerintetek milyen pasi vagyok így külsőre? (még kicsit bővebben kifejtem és lentebb lesz a link is)
Azért itt kérdezem meg mert kíváncsi vagyok a véleményetekre, itt mindenki anonim és el tudja mondani őszintén. És tippeld meg azt is hány évesnek gondolsz a kép alapján, és hogy flörtölnél-e ismerkednél-e velem ha élőben bepróbálkoznék? :)
itt a link: [link]
olyan 19-21 körül lehetsz. szerintem húzd ki magadat, meg vegyél kisebb pólókat, nem feszülősre gondoltam, hanem ami ténylegesen a te méreted.
bár megmondom az őszintét, mindenkinek úgyse tudsz megfelelni. Nézz ki úgy ahogy te szépnek, divatosnak tartod magadat.
Megtaláltam a fényképem egész alakos változatát is.
Továbbra is várom az őszinte véleményeket. Azért ha lehet akkor intelligens válaszokat várok.
Nem vagyok jó kormeghatározásban, de 16-20 között lehetsz. Ha látnád az exem öccsét, aki már megházasodott, akkor megjönne az önbizalmad. (A nőjét inkább ne nézzük! :))
Hozzá képest egy kigyúrt professzor vagy. Megfelelő határozottsággal el tudod adni magad. (Nem nekem, mert pasi vagyok.)
Az öltözködéssel ki így van, ki úgy, légy nyugodt, hogy vannak nők, akiknek a lazább öltözködés jön be, bár tény, hogy azért többen buknak a divatozó fiúkákra. Neked kell eldöntened, hogy milyen fajta csajokra akarsz hajtani, ha cicababákra, akkor tényleg változtass az öltözködéseden, ha a sportosabb, lazább csajokra, akkor nincs vele gond. Ami biztos, hogy vékony vagy, sportolj.
És nem flörtölnék veled, férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!