Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelem ember és kutya között?
Már évek óta velem van a kutyám Jocó, de csak most jöttem rá, hogy szerelmet érzek iránta. Szerelmes vagyok belé. Mindent megteszek, hogy a kedvében járjak, a finomabbnál finomabb húsokat hozom neki, sokat simogatom. Elkényeztetem.
Sajnálattal veszem észre, hogy semmi viszonzást nem kapok.
Hogy tudnám elérni, hogy Ő is viszonozza a szerelmet,amit érzek iránta?
Értem, de mi van, ha a kutyám csak a kölyköket akarja? Mert állatoknál azt hiszem az apa és az anya nem marad együtt, miután megszületett a kicsi, hisz csak az ösztön van bennük, hogy szaporodjanak. Bár állat és ember szerelem között nem tudom, hogy ez hogy zajlik, de remélem a szülés után is velem marad még Jocó (tudom, fura név egy lánykutyának). Hisz azt mondta, hogy szeret.
Mi a véleményetek?
Na. Azért nem fogom bántani Jocót, szeretem őt, s nem hagyom el. Bár nem értem mi a baja "analvadasz195"-nak, ha nem tetszik neki, hogy együtt vagyunk, akkor kinyalhatja magát, s nem kérem a véleményét.
Természetesen jól megrakom Jocót, napi rendszerességgel, de van, hogy napi kétszer is. De ha így folytatódik a dolog, csak nem hagy el. Bár már szerintem kicsit kifáradt a sok sex-be, mert nem lehet vele értelmesen beszélgetni. Egy kapcsolat nem csak sexből áll, úgyhogy jobb, ha szünetet tartok, nehogy elmeneküljön Jocó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!