Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elkapni az AIDS-et?
Először is:
Nem az AIDS-et kapod el, hanem a HIV-et, ami okozz az AIDS betegséget, ezért aki HIV beteg, az HIV pozitív, így is szűrik őket.
Összeszedni úgy lehet, hogy : Védekezés nélkül szexelsz egy HIV pozitív emberrel (csak az óvszer véd meg a HIV-től, semmi egyéb szer)
Intravénás droghasználó vagy és közös tűt használsz egy HIV pozitív emberrel
Sebes vagy és az ő vére vagy egyéb testváladéka belejut a nyílt sebfelületbe.
Már le is írták a lényeget, de azért én már ráígérnék a dologra egy kis okoskodással:
Fehérjék közreműködésével terjed, mivel nagyon érzékeny az oxigénre.
Orális úton jelentősen kisebb a megfertőződése (ezt jól szemlélteti azt, hogy Magyarországon 1 beteg sincs, aki orális úton kapta volna el), ettől függetlenül nem ajánlott játszani a szerencséddel, mert megeshet, hogy az első ilyen beteg Te leszel, ha a helyzet úgy adja.
megfertőződése = megfertőződés esélye
nagyon tompa vagyok ma délután is :D
Köszi szépen a válaszokat..:D
Csak most itt nagyon nem értem..mert látom próbáltok szépen kifejezni..de írjátook már le pls normálisan...:D
ma már énis koma vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!