Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan hogy lehet AIDS- et...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan hogy lehet AIDS- et elkapni? Tovább.

Figyelt kérdés

Úgy értem, például egy étteremben, ahol mondjuk nem tudják, de a szakács, vagy valaki az, és ő készíti a kaját, úgy el lehet? Vagy egy nyílvános fürdőben, ahol zuhanyzik az ember? Vagy mondjuk egy mosodában, ha mondjuk egy "olyan" után mosom a ruháimat?

Kérlek, válaszoljatok! Köszi!!!

2009. nov. 26. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Vér,szexnedvek,anyatej.Szexnedvek alatt az anális szex is értendő,ott nagyobb is a fertőzésveszély.Szerintem ez ennyi is
2009. nov. 26. 23:11
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
GÓGLE!
2009. nov. 26. 23:12
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
En lotton nyertem.
2009. nov. 26. 23:18
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
...nyál is lehet, harapással egybekötve - bár ott jóval kisebb az esély.
2009. nov. 27. 00:12
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

"Úgy értem, például egy étteremben, ahol mondjuk nem tudják, de a szakács, vagy valaki az, és ő készíti a kaját, úgy el lehet? Vagy egy nyílvános fürdőben, ahol zuhanyzik az ember?"

Azért az AIDS nem influenza. Ha így terjedne, már kihalt volna az emberiség kb. 1985 táján. Az AIDS vérrel és más testnedvekkel terjed, nem cseppfertőzéssel.

Vérátömlesztésnél 90% a fertőződés veszélye. AIDS-es személy által használt injekciós tű használatánál 0,07%. Anális közösüléssel 0,05%. Normál közösülésnél 0,01%. Orálisnál 0,001%. Éttermekben, mosodákban ebből kiindulva igen kicsi lehet az esély, leginkább 0.

2009. nov. 27. 00:21
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Ha a szakács belevágj az erét a levesbe, amit te utána vaginálisan szeretnél elfogyasztani, akkor esetleg. Ugyanígy, ha valaki rávérez/élvez a ruháira, amit aztán pár perc alatt ki is mos a mosodában, majd te jössz rögtön utána, te pedig a felvagdosott száddal megeszed a ruháidat, amit utána mostál ki, akkor esetleg. Ez az esetleg mindkét esetben azt jelenti, hogy kb. 1:10000000 eséllyel.

Direkt írtam ekkora hülyeségeket, csak hogy érzékeltessem, mennyire valószínűtlen a feltételezés :) Nyugi, így sose fogod elkapni :)

2009. nov. 27. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Így van, nem olyan könnyű ám elkapni a HÍV-et (az AIDS-et nem lehet elkapni, az egy tünetegyüttes rövidítése! A vírust a a HIV = Human Immunodeficiency Virus)

Hétköznapi szituációban gyakorlatilag lehetetlen!

Felettem már nagyon jól leírták:

- Vérrel, ha az BE IS KERÜL a te vérkeringésedbe. Ha a bőrödre megy vagy ilyesmi az nem gond

- Testnedvekkel (amiknek szintén be kell kerülniük a keringésedbe). A sexnél sem maga a sex része fertőz, hanem az, hogy ilyenkor hámsérülések keletkeznek mind a péniszen, mind a vaginán (adott esetben a végbélen), ahol a vérkeringésbe kerülhet a vírus mielőtt elpusztul.

2009. nov. 27. 11:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most igazából én is kinevettem saját magamat... :D
2009. nov. 27. 15:44
 9/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=900F9CXjVoM

Ez a film a HIV vírusról szól és elmondja, hogy egyáltalán nem olyan veszélyes, mint amilyennek beállítják. Még ha el is kapod, akkor sem valószínű, hogy legyengülsz és AIDS-es tüneteket produkálsz. Nagyon tanulságos. Engem meggyőzött!

2009. dec. 6. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Vki beírja msnen h jó AIDSakát és... :(
2009. dec. 6. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!