Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves srác vagyok, azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves srác vagyok, azt hiszem megtetszett egy csoporttársam, aki szintén fiú. Összezavarodtam, sokat vagyunk együtt, sokat nevetünk, jól érezzük magunkat egymással. Próbáljak lépni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 14:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
először is nyugi én 16 vagyok/fiú és bi és semmi extra nincs ebben először nekem is fura volt nagyon is de beletörődik az ember amúgy ha utána nézel totál más ez a világ amit a heterók elképzelnek rólunk XD és amúgy szerintem lehet az vagy nálam is ekképp kezdődőt de ezt magadban kel eldöntened
2010. dec. 5. 19:05
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat :)
2010. dec. 5. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
léptél??
2010. dec. 11. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is bi vok. Mesélj majd mi lett. Esetleg barátkozhatnánk is... Priviben elérsz!
2010. dec. 14. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!