Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves, egyedülálló lányokhoz szól a kérdés: hogy viseltétek, amikor a (legjobb) barátnőtök bepasizott, és alig jutott rátok ideje?
Húszas éveim közepén járok, egy éve nincs már senkim. Igazából előtte sem nagyon volt olyan igazán komoly kapcsolatom, inkább csak próbálkozások. A barátnőm hasonló cipőben járt, neki se volt komoly kapcsolata, és rengeteg időt töltöttünk együtt. Most viszont lett neki egy kapcsolata, mindennap találkoznak. Én egyrészt nagyon örülök ennek, hogy a barátnőm talált valakit, másrészt viszont nagyon nehéz is ez. Most alig tudunk találkozni, és nehéz elfogadnom azt, hogy most már a párja a legfontosabb az életében. Tudom, hogy ez a természetes, és fordított esetben biztos én is hasonlóan cselekednék. Mégis rosszulesik, bár tudom, hogy a barátnőmnek fontos vagyok azért, csak egyszerűen most már másról szól az élete.
És bevallom, irigylem is őt, mert nekem meg elég zavaros a szerelmi életem, most főleg elég rossz periódusban vagyok ezen a téren.
Még annyi, hogy rajta kívül van még két jó barátnőm, nekik is van kapcsolatuk, de ott talán azért nem olyan feltűnő ez, mert velük régebben is kevesebbet találkoztam, mert nekik általában mindig van valakijük. Míg az emlegetett barátnőmmel napi kapcsolatban voltunk, mert tök hasonló volt a helyzetünk sok éven át (ilyen "örök egyedülállók" voltunk mindketten).
Hangsúlyozom, hogy nem haragszom rá, nincs is miért haragudnom, hiszen teljesen természetes, amit csinál. Csak rosszulesik mégis, hogy mindig én keresem, és ha "épp beleférek" az idejébe, akkor találkozunk. És ezt kezdem már megalázónak érezni. Érdemes lenne beszélni vele erről? Vagy ne akarjam elrontani a boldogságát ezzel? (Még friss a kapcsolata.) Nagyon nehéz kérdés ez szerintem, lelkiismeret-furdalásom van amiatt, hogy irigy vagyok rá... de hát emberek vagyunk, az vesse rám az első követ, aki még soha nem irigykedett a barátnőjére. :)
Egytöl óvlak.Ne karj pasit szerezni a baratnőd kapcsolatából.Mármint,hogy Zsoltinak van 1 egyke barátja,majd összeboronálunk.
Ez eddig nekem soha nem ment.
Felesleges. A nőknek nincsenek igazi barátaik. Ha kapcsolatuk van, begubóznak. Barát csak addig kell nekik, amíg nincs pasijuk.
A nőkhöz még hozzávehetjük a szűz kisfiúkat is, akik ha becsajoznak, mindenhova viszik magukkal (baráti társaságba is), hogy mutogassák, mennyire felnőttek, mert van csajuk.
Azért ezt nem mondanám, szerintem ugyanúgy van barátság nők között is, bár tény, hogy sokan hajlamosak beleesni ebbe a hibába, hogy eltűnnek, amint bepasiznak. Ez alól talán én sem vagyok kivétel, csak mondom, olyan igazán hosszú, komoly kapcsolatom nem volt eddig, ezért nem tudom, hogyan viselkednék.
A barátnőmet igazi barátnak tartom, a maga módján (?) ő is szeret engem, fontos vagyok neki (legalábbis eddig ezt gondoltam), csak most már kezdek elbizonytalanodni...
Mond el neki, hogy rosszúl esik amiért nem válaszol a telefonra. Olykor kereshetne ő is (gyakrabban), ha más nem telefonon. mert jól esne.
Nem érdemes ilyenkor a párját emlegetni, mert abból könnyen félreértés lehet. Sem pedig azt, hogy te hányszor keresed.
Egy felnőtt embernek igen is még szerelmesen is észnél kell lennie annyira, hogy ennyit felfogjon.
Kár amiért nem akarsz pasit. Hát így jártam. :-)
24/F
No, eltelt egy kis idő, egy kicsit jobb már a helyzet. Ha nem is veszi fel a telefont mindig a barátnőm, legkésőbb másnap visszahív vagy ír azért. Meg látom rajta, hogy azért igyekszik találkozni velem. De azt hiszem, én is hozzászoktam már, hogy nem vagyunk olyan napi kapcsolatban, mint régen.
Mindenesetre nagyon nehéz volt az elején... de most már, azt hiszem, megbarátkoztam a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!