Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a barátom homokos?
Az életszituáció a következő: Van egy jó fej haverom (mindketten fiúk vagyunk, 18 évesek), osztálytársam, együtt járunk edzésre, bulizni is, gyakran. Az utóbbi évben rendszeresen csinál velem már-már testiség szempontjából abnormálisnak tűnő dolgokat,és nem tudom eldönteni, hogy azért,mert ez a "stílusa" része, vagy mert vonzódik hozzám szexuálisan. Úgymint: átkarol egy padon ülve, rám teszi a könyökét, lábát, fejét a vállamra hajtja, hajamba túr, tapizza a karomat, néha a combomra csap. Mindezt persze helyzetnek megfelelően "körítésként" teszi, poénkodva, legalábbis ezt remélem. Barátnője nincs (nekem sincs), azt mondja azért, mert nem ér rá. Ja egyébként sokban hasonlítunk egymásra, élsportoló ő is én is, éltanulók is vagyunk,mondhatjuk.
Hogyan tudnám ezt a helyzetet kevésbé irritálóvá tenni, merjem-e KOMOLYAN megkérdezni, hogy ő most homi-e? Ha az lenne, elutasítsam, vagy hagyjam a helyzetet kibontakozni?
EZ A KÉRDÉS VOLT MÁR!!!
Qurva jó lenne ha nem provokálnád az embereket, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!