Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalom hiány! Mi segítene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom hiány! Mi segítene?

Figyelt kérdés

Ma "Mikulás buli" volt az iskolában, de DJ volt, tehát nem volt valami nagy karácsonyi hangulat... a buli vége felé az osztélytársam leállt beszélgetni azzal aki tetszik, és a barátjával. Na a buli madjnem végére kijött a fogadás, hogy meg kell fognia a kezem, de nem kézrázást , ahnem rendesen. Na én az lejeén igent mondtam, aztán el kedztem félni. Nem tudom miért, de nem mertem... így viszagondolva megcsináltam volna, de ahogy megtörténne megint , nem merném. Az a bibi, hogy amíg én mosdóba volta, megbeszélte azzala fiúval, hogy hétfőn meg kell fognia a kezem. Ez nem tűnik valami nehéznek, de még sose csókolóztam, meg nem is volt barátom.(De nem is érzem hiányát)

Egy 6-os lány

2010. dec. 3. 19:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
lehet attól félek, hogy apa mit reagálna...de ezt előre nem szabad megtervezni,. mert nem biztos, sőt elég kicsi az esélye , hogy legyen belőle valami
2010. dec. 3. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:
6ikos vagy, nem kell elsietni , ha meg félsz gondolj arra pl h az egyik lány kezét fogod meg akkor és ez eltereli a figyelmet, az h nem csóklóztál még nem gáz :) az majd jön magától énis 9be csókolóztam elősször :D
2010. dec. 5. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is mindig így vagyok, pedig már felnőtt vagyok. Este fél 9-kor telefonon beszéltem egy lánnyal, amolyan "hétköznapi", avagy "hivatalos" ügyben. - Szia, akkor jövő héten majd valamikor. Aztán egy óra hosszat gondolkoztam, hogy hívjam -e vissza, és hívjam el randira. Végül az lett, hogy kigondoltam, hogy másnap munka után. Délben ebédszünetben megint fél óra gondolkodás, hogy mit mondok majd neki. Meg nem akkor kéne -e. De megvártam meló végét, és akkor hívom. Hát elmondtam amit akartam egyszerűen, igaz kosarat kaptam. Csak tisztára olyan érzés, mintha tini lennék még mindig. :D

27 éves félénk pasi :)

2010. dec. 5. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!