Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Djhalas kérdése:
Szeintetek a 13 cm 10 cm körbe az jó?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 17:46
11/29 A kérdező kommentje:
hm?
2010. dec. 3. 18:20
12/29 anonim válasza:
Geometria. Állt isk. 6. osztály henger mérése. Kör kerülete felyezet 2 r szer 3,14. Az "r" a sugár, vagyis az átmérő fele.
Talán egyszerűbb lesz, ha elballagsz az iskolakönyvtárba, és kikéred a könyvtáros nénitől az: Obádovics Ottó, Hogyan mérjük a péniszünket c. könyvét.
Ez a vastag kötet minden kérdésre válasz ad... :-)
13/29 anonim válasza:
Egy másik kötet pedig a "Pénisz mérése geometriai, matematikai, és trigonometriai módszerekkel régen, és ma"
Ez is kitűnő. Sajnos egy fiatal srác egyszer kölcsönkérte, de nem adta vissza. Különben odaadnám.
14/29 A kérdező kommentje:
de miér nem lehet megmondani normálisan:)am lemértem egy zsineggel és odaraktam a vonalzóhoz ugy mutatot 10 cm
2010. dec. 3. 18:42
15/29 anonim válasza:
Akkor biztosan annyi... Nem utazhatok oda, hogy ellenőrizzem. Ha annyi, akkor annyi.
17/29 anonim válasza:
Én tudjam?
Szakemberre lenne szükség, aki odautazik, és hitelesíti a mérést. Hasonlóan, mint a Guiness rekordok könyvénél. Honnan tudjam én innen, hogy annyi-e?
18/29 A kérdező kommentje:
hallod esküszöm hogy annyi csak sztem az a 13 helyet kéne negyoobb nem ?
2010. dec. 3. 18:57
19/29 anonim válasza:
10 centi vastag nem létezik! Ne hülyítsd már :DDD
20/29 A kérdező kommentje:
hallod am körbetekertem és utána odaraktam a vonalzóhoz és 10 et mutatott
2010. dec. 3. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!