Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamaszok! Szeintetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszok! Szeintetek nem gyors ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy tettszik nekem egy fiú. És eddig azt hittem én nem tettszem neki, erre ma kiderült hogy mégis, és azt mondta, hogy: Szeretlek!

Csak így a semmiből, eddig nem is foglalkozott úgy igazán velem, most meg hirtelen ezt mondta. Szerintetek nem gyors ez egy kicsit?

2010. szept. 14. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
ismer, vagy csak testszik? mert a szeretet és a testszés között nagy a különbség!
2010. szept. 14. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
O dugni akar, te naiv vagy es ezt kihasznalja.
2010. szept. 14. 21:46
 3/9 anonim válasza:
beszéld meg vele:)mást mi sem és te sem tudsz tenni
2010. szept. 14. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
jaj, a volt barátommal is így ismerkedtünk meg... :D azt mondta 3 nap ismerettség után,hogy: szeretlek.. én meg mint egy hülye azt válaszoltam, hogy én is. persze nem így volt, de volt 3 boldog hetünk (: szóval igen, gyors volt, meg nem volt semmi barátkozós időszak, csak in medias res, szóval bele a közepébe.
2010. szept. 14. 22:05
 5/9 anonim válasza:
és honnan tudod h nem volt odaáig érted eddig is ? csak nem merte bevallani ? és nem akarta h lásd rajta . ??
2010. szept. 14. 22:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

első: nem értem a kérdést

2. ő nem ilyen, és amúgy is 14 évesek vagyunk

3. és mit mondjak neki? hogy nekem ez túl gyors? de utána mit csináljak?

4. én is azt mondtam hogy: én is, aztán nagyon zavarban voltam, és meg sem tudtam szólalni, de aztán el kellett mennie, és nekem is...ez tegnap volt, ma tök jól elbeszélgettünk, és ugyanolyan volt, mint azelőőtt:)

5. hát, mostmár tudom, hogy eddigis tettszettem neki, mert a barátnőm kihúzta ezt belőle:)

2010. szept. 15. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
nyilvánvaló, hogy meg akar dugni.
2010. szept. 17. 17:23
 8/9 anonim válasza:

De igen, gyors. Viszont szerintem fogalma se volt kisfiús zavarában mit is beszél. De tudomásodra hozta, h tetszel neki, és ez a lényeg.

Fontos viszont, h mostantól ne keverjétek össze a vonzódást a szerelemmel! A szerelemhez idő kell. Ismerkedjetek, beszélgessetek, menjetek sétálni, vagy üljetek be valahova.

A szerelem egy mérhetetlen boldogság, amire legtöbbször a másik fél hiánya döbbent rá minket. Mi a párommal 1 hónap után majdnem szakítottunk, ami miatt tudatosult bennem, h megőrülnék ha elveszteném. Ez több mint 7 éve volt. Azóta ő a férjem, és van egy csodálatos babánk is! :)

2010. szept. 17. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:

17:23-as, mondom hogy ő nem olyan, ő inkább olyan vicces és aranyos, nem olyan "rosszfiú"

17:34

Köszi a választ, örülök, hogy időben rájöttél, hogy nélküle nem tudnál élni, és a babának is örülök.

Mégegyszer köszi a válaszokat!

2010. szept. 18. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!