Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamaszok! Szeintetek nem gyors ez egy kicsit?
Az a lényeg, hogy tettszik nekem egy fiú. És eddig azt hittem én nem tettszem neki, erre ma kiderült hogy mégis, és azt mondta, hogy: Szeretlek!
Csak így a semmiből, eddig nem is foglalkozott úgy igazán velem, most meg hirtelen ezt mondta. Szerintetek nem gyors ez egy kicsit?
Köszi a válaszokat.
első: nem értem a kérdést
2. ő nem ilyen, és amúgy is 14 évesek vagyunk
3. és mit mondjak neki? hogy nekem ez túl gyors? de utána mit csináljak?
4. én is azt mondtam hogy: én is, aztán nagyon zavarban voltam, és meg sem tudtam szólalni, de aztán el kellett mennie, és nekem is...ez tegnap volt, ma tök jól elbeszélgettünk, és ugyanolyan volt, mint azelőőtt:)
5. hát, mostmár tudom, hogy eddigis tettszettem neki, mert a barátnőm kihúzta ezt belőle:)
De igen, gyors. Viszont szerintem fogalma se volt kisfiús zavarában mit is beszél. De tudomásodra hozta, h tetszel neki, és ez a lényeg.
Fontos viszont, h mostantól ne keverjétek össze a vonzódást a szerelemmel! A szerelemhez idő kell. Ismerkedjetek, beszélgessetek, menjetek sétálni, vagy üljetek be valahova.
A szerelem egy mérhetetlen boldogság, amire legtöbbször a másik fél hiánya döbbent rá minket. Mi a párommal 1 hónap után majdnem szakítottunk, ami miatt tudatosult bennem, h megőrülnék ha elveszteném. Ez több mint 7 éve volt. Azóta ő a férjem, és van egy csodálatos babánk is! :)
17:23-as, mondom hogy ő nem olyan, ő inkább olyan vicces és aranyos, nem olyan "rosszfiú"
17:34
Köszi a választ, örülök, hogy időben rájöttél, hogy nélküle nem tudnál élni, és a babának is örülök.
Mégegyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!