Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tegyek magány ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek magány ellen?

Figyelt kérdés

Néha olyan jól esne ha valaki átölelne és éreznem hogy én

kelek neki, és azt szereti benem aki vagyok.

Egyszerűen hiányzik ez az érzés, és nem tudok vele mit kezdeni. Nem kell előtte színészkednem és azt adhatom ami igazán én vagyok.

Beszélhetek neki bármiről nem fog érte hülyének nézni.

2010. dec. 2. 00:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Néha én is csak azért vagyok itt a neten, mert egyedül vagyok. Elkajánkodok itt, és ahogyan másokat jobb kedvre hangolok, magam is vidámabbá válok. Ez szerintem pozitív.

Mondjuk mi magányosok kihasználhatnánk az internet adta lehetőséget, és írhatnánk egymásnak. Lehetnénk távoli ismerősök, akitől jó egy-egy levelet olvasni. Írok is mindjárt nektek valamit, vagy küldök valami kedveset. Aztán ha válaszoltok, akkor már nem lesztek ti sem annyira egyedül.

Jóóóóóóóóóóóóó???

2010. dec. 2. 01:11
 12/19 anonim válasza:

hát én is jártan hasonló helyzetbe már-már kilátástalannak láttam a helyzetem... az tény, hogy ha keresed nem találod... ugyanazok voltak a problémáim, mint amiket fent leírtál (tudom milyen szar)... nagyon hiányzot valaki aki szeret és én is szerethetem (már több mint 8 hónapja szerencsére minden problémám megoldódott:))

velem sokszor a kocsi feledtette el ezt a kínszenvedést:)

kívánom neked a legjobbakat:) fel a fejjel, a remény hal meg utoljára;)

2010. dec. 2. 01:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát ezzel mostanában én is így vagyok :'( alapítsunk klubot.

26f

2010. dec. 2. 03:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,ezért töltöm az időmet a netten, itt minden bánatomat kiírom magamból,a fájdalmaim, a félelmeim,és máris jobban érzem magam. Bár egy személy igazán jó lenne, de hiába is, az sosem jön össze :((
2010. dec. 2. 08:30
 15/19 anonim ***** válasza:
nekem van barátom de mégis kell egy érzés olyan jó lenne megölelni de nem teszem.
2010. dec. 2. 13:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem, ismerkedj, és addig is mig nem találsz párt, masztizzál. F.
2010. dec. 2. 14:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is írhattam volna, annyira hasonlóan érzek. Persze vannak barátaim, meg alap járaton jól érzem magam a bőrömben, de mégis hiányzik valami. Aki hasonló cipőben jár, és lány, azzal szívesen dumcsiznék, írjon nyugottan :P

16/f

2010. dec. 2. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Tagadás

Düg

Alkudozás

Depresszió

Beletörődés

2010. dec. 2. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Csak egy pisztoly kellene!
2011. okt. 5. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!