Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VV4 Szandika?! Pasik ti szeretitek az ilyen nőket? Csajok véleménye érdekel.
Megnéztem, kiről van szó...hát...BAZEG!!!
Kábé lefordultam a székről két hányinger között, ez minden, csak nem nő, még az is lehet, hogy fiúként született, vagy nemtudom, de talán nem is emberi lény...
Súlyos trauma ért.
Ja, és nemhogy egy éjszakára nem jó, hanem egyáltalán SEMMIRE! És ahogy már említették, bottal sem.
19/F
Fej (főként száj): Te Jó Isten... :O
Csöcsök: Igen, "picit" túlzásba lett víve xD
Alak: Na az meg nincs neki. Derék, csípő egybe, semmi íve nincs a testének, a hasa sem volt túl szép, mikor a táncolós részeket mutatták... Félreértések elkerülése végett nem baj, ha egy lányon van felesleg, de ebbe a típusba ez szerintem nem fér bele. Mellesleg meg az is érdekes, hogy ilyen testtel táncos. De úgy látszik, tényleg csak a csöcsök számítanak.
én IMÁDÁOM Szandikát :DDDDD
lehet h hülyén néz ki ezzel a szájjal de nagyon nagy szövege van és őszinte:D Hajrá!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!