Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják cikinek, ha egy férfinak nincsen jogosítványa?
Ha nincs is autója és ha bárhova ahova fontos mennie el tud jutni gyalog vagy bicajjal, esetleg tömegközlekedéssel, akkor minek? Hogy kifizessen százezreket egy olyan kártyára amit nem is használ? Ez mitől menő?
20/L
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:41
"Hogy kifizessen százezreket egy olyan kártyára amit nem is használ? Ez mitől menő?"
Én pontosan ezért tettem fel ezt a kérdést.
Én most hallom (pontosabban olvasom), hogy ezt cikinek tartják.
Mondjuk nekem sincs jogsim. De nem is vágyam rá.
én 17 évesen szereztem meg de igazából hasznát csak 20 év felett vettem :) amikor tudtam magamnak venni egy öreg VW-t
akkor barátnőmmel rengeteget utaztunk és a kocsiban is kipróbáltuk, szóval nem feltétlen szükséges de jó ha van, kényelem szempontjából mindenképp :)
26F , az én időmben plussz órákkal (+10 óra azt hiszem) is 70ezerbe került nem tudom manapság mennyit kérnek érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!