Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteteke van olyan, hogy egy csajnak kell tegeyen valamit egy parkapcsoltaert?
Szoval, hogy ne minden megoldast a pasiktol kell varni, hanem neha a csajok is tesznek valamit. Vagy inkabb a pasikra kell hagyni a dolgokat?
Nem tudom, hogy ertheto-e. Pl.: h o hivjon-e mindig stb.
Kérdeztél ,válaszoltam,leírtam amit gondolok.
Nem értem miért akarsz meggyőzni hogy nem jó gondolom :S
És akkor jöjjön egy klasszikus:
Hol van ilyenkor, a máskor unalomig szajkózott egyenjogúság, amivel a nő olyan lelkesen tudják verni a mellkasukat, persze mikor épp úgy kívánja az érdekük?
A nő is fívja a férfit!
Egyébként meg ilyen téren nem hiszek a szabályokban. Ha valaki öszönösen úgy érzi, (nemtől függetlenül) hogy neki kell lépnie, hát lépjen!
Az a gondolat, hogy mindent a pasinak kell tenni, mindig neki kell jelentkezni, nevetséges.
Persze, sokaknak tetszik, ha a pasi jelentkezik állandóan, ő keres meg, hiszen ez már mutatja, ki a domináns fél a kapcsolatban. És sok nő szeret domináns lenni.
De abba sem árt belegondolni, vajon mit érez a másik fél, ha folyton csak ő tesz a kapcsolatért. Elhanyagoltságot? Érdektelenséget? Ha van benne egy csöpp büszkeség, rövid időn belül feladja. Nem fut olyan busz után, ami nem veszi fel.
Igazatok lehet, hogy hulyeseg a kerdes. De en kaptam ra olya valaszokat amikbol kicsit jobban ertem mar a dolgokat...Koszi mindenkinek...
Ja es elso valaszolo, nem akarlak meggyozni az igazamrol, csak en is irtam egy velemenyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!