Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lekoptatás akar lenni?
Tegnap óta, vagyis 1 napja nem veszi fel a telefont,pedig kb. 15ször hívtam, küldtem olyan 20sms-t is, arra sem reagált. Msn-en is fent van,de nem ír.
Akkor ennyi volt,vége szerintetek?
Igazatok van,biztos,hogy én többet nem keresem, de ha jön valami jól bevált kifogással,nem hiszem,hogy képes leszek megbocsátani neki,több mint egy napig így hallgatni ez sok.Jobban esett volna egy ''bocs,de vége'' üzenet.
Bár nem tudom,hogy miért lenne vége,nagyon jól megvoltunk,és semmi olyan nem történt, amiért elfogadható lenne ez a viselkedése.
Mindenesetre iszonyatosan fáj. :(
Nagyon sajnálom:( Ez eléggé rossz lehet...én írtam a kisregényt az előbb egyébként. Velem sms-ben szakítottak anno...csak úgy, váratlanul. De legalább megmondták, mi van.
Remélem, rendbe jön majd minden. Minden esetre dönts úgy, ahogy a szíved meg az eszed jónak látja.
Történt valami azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!