Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Át léptem a barát zónába, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Át léptem a barát zónába, van esetleg visszaút?

Figyelt kérdés
Van egy lány(osztálytársam) akibe szerelmes vagyok,és szépen alakultak a dolgok,el mentünk kettesben biliárdozni,meg párszor csak simán beszélgetni órákon keresztül.Egy baleset miatt 1,5hétig nem tudtam suliba menni,és mondta hogy minden dél után fel hozza a házit,csak hogy ne legyen egyedül,jött is mindig meg látogatni és nagyon jól el voltunk.Mindig mondja hogy vigyázzak magamra stb...Tudja hogy jó csajnak tartom meg hogy összejönnék vele,de nem láttam semmi közeledést tőle,ezért nem kezdeményeztem semmi komolyat.Ma eléggé maga alatt volt,beszélgettem vele róla és a végén mondta hogy jó barátja vagyok.Van innen vissza út,vagy ezzel együtt is összejöhet?16/f,ő 16/l
2010. nov. 29. 23:20
1 2
 11/19 Moszuke ***** válasza:

nincs visszaút.

lelki szemetes láda lettél... szerintem ez nem visszafordítható állapot, de kívánom, hogy ne legyen igazam és összejöjjetek... szerintem 2 egymást megértő mindent megbeszélő formából tuti jó pár lenne.

2010. nov. 29. 23:36
 12/19 anonim ***** válasza:

A barátzónát Te saját magad alakítottad ki nála...

Te lettél csak a barátja azzal, hogy megértően türelmesen és nem tolakodóan viselkedtél vele szemben...Magyarul a barátja lettél...Ha nem lépsz a barátja is maradsz...

Ha lépsz, de csak a barátod akar lenni, az gázosabb, viszont a reakciója után, már Te magad is tapasztaltabb leszel és tudni fogod, hogy ebből lesz-e valami, vagy sem...

Az a baj, hogy még nagyon fiatalok vagytok és, ha összejönnétek, bizony nem tartana örökké a kapcsolatotok...Mondjuk így barátként sem sok esély van rá, hogy életetek végéig barátok maradtok...Sőőőt.

Döntsd el magad...A barátja akarsz maradni, vagy ennél több...Ha több, akkor ne elégedj meg a barátsággal...Lépj!

2010. nov. 29. 23:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez így mind szép és jó,ezekkel tisztában vagyok.A barát zónára direkt figyeltem is,csak amikor el kezdett beszélni nem rázhattam le,és nem úgy beszéltünk hogy ő mondta és mondta,hanem olyan tanácsokkal láttam el amivel megkönnyítheti az amúgy eléggé bonyolult életét,ha nem segítek akkor a szarban hagyom és az se jobb.Valami konkrét tipp,mivel tudnám kipuhatolózni,hogy mit is akar vagy mivel tudnék a jó irány felé lépni?
2010. nov. 29. 23:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Lépj...

A legrövidebb út az egyenes...

És nem csak a matematikában...

2010. nov. 29. 23:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak a kérdést olvastam el: NINCS!
2010. nov. 30. 04:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért lettél barát, mert külsőre nem jössz be neki. Tehát nincs.
2010. nov. 30. 10:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Vázolom akkor mi történt: ennek a lánynak tetszettél, órákig tudtatok beszélgetni, elvitte a leckét és várta, hogy lépjél valamit, csókold meg vagy bármi jelét add, hogy neked is tetszik. Mivel te semmit se csináltál két dologra gondolhatott: nem tetszik neked vagy töketlen vagy ahhoz, hogy megszerezd. Én utóbbira szavazok, ezért feladta és összejött egy másik sráccal. Semmi esélyed nála és ha most belerondítasz a kapcsolatába, akkor még szánalmas is leszel. Felejtsd el a lányt és legközelebb jobban figyelj!

26F

2010. nov. 30. 11:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van,valószínűleg töketlen voltam hozzá,csak nincs nagy tapasztalatom,és az is egy részt csalódásból áll.Lépni azért volt nehéz,mert mint említettem az osztálytársam,és ha kezdeményezek anélkül,hogy valami egyértelmű jelet adna,akkor égne minden nap az arcom előtte.Bár ha Coyote-nek igaza van akkor így is.Szerintem most várni fogok,mivel szerintem van vissza út,egy ennyire friss barátság könnyen kihűlhet anélkül hogy megutál,és csak haverok leszünk.Onnantól van még esély szerintem.És köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 30. 13:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy 16 évesen ennyire átgondoltan tudsz (tudtál) cselekedni, van még esélyed nála úgy, ahogy mondod, kíváncsi vagyok mi lett a dologból.
2015. márc. 14. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!