Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át léptem a barát zónába, van esetleg visszaút?
nincs visszaút.
lelki szemetes láda lettél... szerintem ez nem visszafordítható állapot, de kívánom, hogy ne legyen igazam és összejöjjetek... szerintem 2 egymást megértő mindent megbeszélő formából tuti jó pár lenne.
A barátzónát Te saját magad alakítottad ki nála...
Te lettél csak a barátja azzal, hogy megértően türelmesen és nem tolakodóan viselkedtél vele szemben...Magyarul a barátja lettél...Ha nem lépsz a barátja is maradsz...
Ha lépsz, de csak a barátod akar lenni, az gázosabb, viszont a reakciója után, már Te magad is tapasztaltabb leszel és tudni fogod, hogy ebből lesz-e valami, vagy sem...
Az a baj, hogy még nagyon fiatalok vagytok és, ha összejönnétek, bizony nem tartana örökké a kapcsolatotok...Mondjuk így barátként sem sok esély van rá, hogy életetek végéig barátok maradtok...Sőőőt.
Döntsd el magad...A barátja akarsz maradni, vagy ennél több...Ha több, akkor ne elégedj meg a barátsággal...Lépj!
Lépj...
A legrövidebb út az egyenes...
És nem csak a matematikában...
Vázolom akkor mi történt: ennek a lánynak tetszettél, órákig tudtatok beszélgetni, elvitte a leckét és várta, hogy lépjél valamit, csókold meg vagy bármi jelét add, hogy neked is tetszik. Mivel te semmit se csináltál két dologra gondolhatott: nem tetszik neked vagy töketlen vagy ahhoz, hogy megszerezd. Én utóbbira szavazok, ezért feladta és összejött egy másik sráccal. Semmi esélyed nála és ha most belerondítasz a kapcsolatába, akkor még szánalmas is leszel. Felejtsd el a lányt és legközelebb jobban figyelj!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!