Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány százalék az esélye hogy terhes vagyok?
Szombaton együtt voltunk a barátommal... és amikor kivette észrevettük hogy le volt csúszva a gumi.. A barátom azt mondta hogy ő nem érezte hogy akkor is le lett volna csúszva amikor csináltuk...én viszont nagyon félek. Mondtam is neki hogy mivan ha mégis.. azt mondta akkor megtartsuk.. de én még nem akarok gyereket.
Anyumnak félek elmondani...mit tegyek??
Az első kérdés az, hogy egyáltalán kifolyt-e a cucc belőle.
Mert ha nem, akkor értelem szerűen valószínűleg terhes sem leszel.
Ha meg kifolyt, akkor a szenvedés helyett talán el kellene menni orvoshoz sürgősségi tablettát íratni és bevenni.
Mert (figyelj, most újdonságot mondok): minél később veszed be, annál kisebb az esélye, hogy hat.
Ez nem úgy működik, hogy ha 72 órán belül veszed be, akkor használ, utána meg nem....
Hanem fokozatosan csökken...
Mellékesen: Az abortusz 30 ezer forint, nem 50.
Lehetsz terhes, úgyhogy irány az orvos és esemény utáni. Persze ez tényleg csak akkor lehetséges, ha egyáltalán kifolyt a gumiból valami.
Az pedig, hogy egy spricceléstől nem lehetsz terhes azt nehogy elhidd!!!!! Egyetlen sperma is elég a megtermékenyüléshez, egy spricc alkalmával pedig több millió indul útnak.
"nincs gáz.. megjött. :D pedig nem most kellett volna.. de most örülök. =D"
- Náaldi s megspórolták a szexuális felvilágosítást, ha ez megnyugtat...
ha valakinek megjön akkor nem lehet terhes nem?:O
nem nagyon szoktam a szüleimmel ilyenekről beszélni... igazából senkivel sem. de azt hittem hogy ez így van.. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!