Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kövér vagyok? 167 cm 65-66 kg? fiúk járnátok ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 23:12
1/13 anonim válasza:
Simán!:D nem gáz:D Mennyi idős vagy?:D
2/13 anonim válasza:
Nem vagy kövér. Én simán járnék ilyen paraméterekkel rendelkező lánnyal.
3/13 anonim válasza:
Ugyan ez még koránt sem kövér, bár az igaz, hogy nem is egy nádszál. Jobb lenne azért leadni egy pár kilot szerintem az önbizalmad miatt is... Egy 167 centi/57 kilo már elég jó tud lenni... Pláne ha kisportolt, szóval nem a hasán,combján,fenekén van az összes felesleg
5/13 anonim válasza:
Simán járnék veled, nincs semmi gond a méreteiddel.
7/13 A kérdező kommentje:
21 vagyok, az arcom állítólag helyes.
Leakarok adni, vagyis már adtam is le mert jóval több voltam, és még akarok is:) csak azt akartam tudni,hogy már most se kell szégyenkeznem?ó és köszi a válaszokat, azt hittem mindenkinek csak az ultra vékonyak tetszenek
2010. nov. 28. 23:30
8/13 anonim válasza:
ha így jól érzed magam ne fogyókúrázz.. a pasiknak nemcsak a vékony csajok jönnek be.. ha elfogadod magadnak olyannak amilyen vagy, akkor azt fogják mondani a pasik h hmm na igen ennek a csajnak pozitív a kisugárzása,és tetszeni fogsz nekik. ha így nem érzed jól magad, akkor fogyj le egy kicsit és el fogod magad fogadni..szerintem.nem a kilókon múlik h van-e pasija a csajnak vagy nincs..
9/13 anonim válasza:
Dehogy vagy kövér! Ezzel a testalkattal nagyon is szép vagy!
10/13 anonim válasza:
Szerintem adj le még egy ici-picit, és akkor tuti jobban fogod érezni magad.
Inkább formálódj, ne kilókba mérd a súlyod! A centi a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!