Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogyha sokat gondolunk valakire, az megérzi?
Figyelt kérdés
Ezt régen hallottam,azóta is piszkálja a csőröm:)
Szóval pl ha van egy egyoldalú szerelem,és egész nap a fiúra/férfira gondolunk,akkor azt megérzik?:)
2010. nov. 28. 22:57
1/8 anonim válasza:
Hát, igazából nem tudom, de viszont tapasztalat, hogy egyik plátói szerelmem sem érezte meg, hogy rá gondoltam, ugyanúgy levegőnek nézett, hiába gondoltam rá egész nap és álmodtam vele este. :(
2/8 anonim válasza:
Nem ez kislányos vágyálom én is sokáig hittem benne de sajna nem müködött.
3/8 anonim válasza:
elsőnek igaza van
ismered a közmondást: néma gyereknek is az annyap*csája
4/8 anonim válasza:
Ha ő nem hasonló tartományokban mozog, akkor kisebb eséllyel :)
5/8 anonim válasza:
Én is, ha sokat gondolok a barátnőmre megérzi. De csak lehet, mert fogdosom közben.
6/8 anonim válasza:
Nálam sok esetben bejött a dolog (még alig ismert emberekkel is, akik évek alatt egyszer pont akkor hívtak fel, amelyik nap gondoltam rájuk), de sajnos ugyanennyi esetben nem történt semmi.
7/8 anonim válasza:
Nekem szokott olyan lenni, igaz nem szerelemnél, hogy gondoltam valakire és tuti, hogy felhívott, véletlen találkoztunk, stb.
Viszont párommal volt ilyen, amikor egy szerelmes számra elérzékenyültem, pont akkor dobott egy SMS-t nekem, hogy elérzékenyült és nagyon szeret. :))))
8/8 anonim válasza:
igen van ilyen ez sajat tapasztalat ha erosen gondolok valakire altalaban 3 napon belul jelentkezik:)nem kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!