Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz felhúzni a bőrt?
tussolás közben,elég nehézkes felhúzni, és nembirom rendessen megtisztítani se, wan mindig rajta wmi fehér foltok..mit lehetne tenni?köszi 16/f
u.i. Rendszeresen mosakszok,szówal nemtudom h miért wan így :S
Azért van így, mert fitymaszűkületed van. Szerintem.
De mindenképpen orvos. Hátha ad gyógyszert a helyesírás megtanulásához is.
A szüleid nem húzgálták elégszer kiskorodban. És ez most teljesen komoly.. Apának és az egyik nagybátyámnak kiskorában miniműtéttel csinálták meg ezt a problémát, mert a mama félt csinálni....
Amúgy, nem tudom, hogy milyen fehér foltokra gondolsz, de ha rendszeresen maszturbálsz akkor az simán előidézhet ilyen "esemény utáni" maradékokat...
A sok diló meg itt beleköt a w-be... És ha épp nem működik valami miatt a sima v-je akkor mi van? Észkombájn bagázs.... Nekem is egy csomó ideig nem működött pár gomb a klaviatúrámon, mert az öcsém leöntötte málnaszörppel..
ennyire alleriás mindenki a w-re?xD
Ám, csak azért írtam duplavével, mivel telefonon voltam fennt, és ez úton is elnézést kérek tőletek. A rendes Válaszokat pedig köszönöm. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!